Talen Tools - Rolcultivator - 21 cm - Zonder steel

3466514
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Rolcultivator - 21 cm - Zonder steel
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vergroot je assortiment gereedschappen met deze rolcultivator van Talen Tools. De cultivator wordt geleverd zonder steel, waardoor je eenvoudig afwisselt met ander gesteeld gereedschap. De rolcultivator monteer je op een steel met een diameter van 28 millimeter. Als agrariër of hovenier gebruik je om de grond los te maken in de tuin of op het weiland. Je bewerkt de ondergrond met behulp van de driebaans rolcultivator, waar twee rol tanden per baan op zijn gemonteerd. Deze tanden zijn gemaakt van duurzaam, roestbestendig en slijtvast aluminium. De werkbreedte van deze rolcultivator is 21 centimeter.

Luchtige grond voor betere plantgroei
Door de ondergrond te cultiveren, verbeter je de groeiomstandigheden voor je planten, bloemen en andere gewassen. Het cultiveren maakt de grond los. Zuurstof, vocht en andere voedingsstoffen vinden zo weer hun weg naar de wortels van gewassen, bloemen en planten. Bovendien verkleint cultiveren ook de kans op de groei van onkruid. Hoe minder onkruid, hoe meer ruimte er is voor andere gewenste planten en bloemen om zuurstof en vocht op te nemen. Wanneer je cultiveert op het gazon, verklein je ook de kans op de groei van mos en onkruid.

Let op je werkhouding bij het kiezen van de steellengte
Te veel bukken tijdens de werkzaamheden levert vaak problemen op. Zorg dan ook niet voor een te korte steel. Een te lange steel geeft problemen aan de schouders, omdat je dan spieren en pezen kunt overstrekken. Ontlast je rug regelmatig door de knieën te buigen en te strekken. Een rolcultivator ondervindt vaak minder impact, dan een schop of bats. De steel hoeft dan ook wat minder dik te zijn. Toch is het voor eigen comfort fijn dat het hout is gewaxt. Deze wax voelt prettig aan, versterkt het hout en verlengt de levensduur. Het hout stoot water en vuil af, waardoor de nieuwe look ook langer in stand blijft.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools rolcultivator

• Laat planten beter groeien
• Gemaakt van aluminium
• Met een werkbreedte van 21 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448420518
  • Afmeting (cm): 21x20x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 650.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten