Talen Tools - Tuinkrabber – Ergonomisch – Glasfiber steel – 140 cm

3904497
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Tuinkrabber – Ergonomisch – Glasfiber steel – 140 cm
29.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 21.49
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je voor jezelf de tuinklus van het grond omwoelen een stuk makkelijker maken? Met deze ergonomische tuinkrabber van Talen Tools gebruik je comfortabel en lichtgewicht gereedschap. Door die eigenschappen tuinier je zonder fysieke ongemakken langere tijd achter elkaar. Het assortiment van ergonomische tuingereedschappen van Talen Tools focust op gereedschap waarbij de fysieke belasting wordt verkleind. Met een lange steel van 140 centimeter, woel en cultiveer je ook tussen de bloemenrijen door. Daarom is deze tuinkrabber met lange steel ook geschikt voor gebruik in de moestuin.

Wat doe je met een tuinkrabber?
Een tuinkrabber of cultivator gebruik je om de grond in je tuin te bewerken. Bodembewerking zorgt voor een lossere grond. Door die losse grond is er meer ruimte voor planten om water en zuurstof op te nemen. Bovendien wordt de waterafvoer ook in zijn algemeen verder verbeterd. Er is dus minder kans op de vorming van modderplassen. Naast het beluchten van de ondergrond, helpt een tuinkrabber ook met het verwijderen van onkruid. De drie tanden trekken het onkruid met wortel en al uit de grond. Wanneer je onkruid met de wortel verwijdert, keert het minder snel terug. Ook wortels van andere planten zijn met de sterke tuinkrabber eenvoudig te verwijderen. 

Lichtgewicht tuinkrabber
Omdat het omwoelen van de grond al zwaar genoeg is, heeft Talen Tools er bij de ontwikkeling van deze tuinkrabber alles aan gedaan om het gewicht te beperken. Met een gewicht van minder dan een kilogram, lukt het om langere tijd achter elkaar te tuinieren. De glasfiber steel is bovendien niet alleen licht. Het materiaal is ook nog eens heel sterk. Om het gebruikscomfort verder te vergroten, is er op de steel nog een extra softgrip aangebracht. Dit zorgt voor minder wrijving dan wanneer je de tuinkrabber rechtstreeks op de steel vastpakt. Bovendien geeft het een betere grip en werk je zo beter en veiliger. 

Voordelen van de Talen Tools ergonomische tuinkrabber

• Voor het beluchten van tuingrond en het wieden van onkruid
• Geschikt voor tuiniers, agrariërs, stratenmakers en bouwvakkers op leeftijd
• Cultivator met een lange steel voor een groter bereik

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424417
  • Afmeting (cm): 122x28x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 720.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten