Taste Albano Latte / Liam tuinset - 240x100 cm.

4591303
3439.00
Je kunt 687 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 687 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Albano Latte / Liam tuinset - 240x100 cm.
3439.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Albano/Liam tuinset - 240x100 cm. 

Zoek jij een warme toevoeging aan jouw tuin? Dan is deze Albano/Liam tuinset van Taste een ideale keuze! Het teakhout van de Liam tuintafel geeft een gezellige uitstraling. Doordat deze tafel een afmeting heeft van 240x100 cm. kan je met gemak met 6 personen aanschuiven. Vandaar ook dat er 6 Albano tuinstoelen worden meegeleverd. Deze stoelen passen perfect bij de Liam tuintafel. De tuinstoelen zijn volledig in een 'latte' kleur uitgevoerd. Deze kleur draagt bij aan de knusse sfeer van deze tuinset. Wil jij die warmte ook naar jouw tuin halen? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Albano tuinstoel van Taste

Deze tuinstoel bestaat uit een frame van RVS. Dit RVS heeft een coating in een antraciete kleur. Het rope heeft taupe kleur en is in een prachtig motief om het frame heen geknoopt. Door de hoge kwaliteit van het rope zal je zien dat het UV-bestendig is en niet zal gaan verkleuren. De zit- en rugkussen worden standaard meegeleverd én zijn gemaakt van Olefin. Dit is een all weather stof waardoor een regenbuitje geen probleem is. Wel is het verstandig om de kussens op te bergen wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. Zo geniet jij nog langer van jouw nieuw tuinstoel!

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout. 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Albano tuinstoel - Latte
1x Taste Liam tuintafel - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097326582543
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 56.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten