Taste Barista Antraciet/Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7-delig

3925693
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

4 Seasons Calpi/Taste Ambassador 240x100 cm. tuinset - 7-delig

Op zoek naar een unieke en eigentijdse tuinset? Dan voldoet de Calpi/Ambassador tuinset zeker aan de eisen! De Calpi tuinstoelen van 4 Seasons hebben een buitengewoon ropepatroon dat je nergens anders ziet. De kussens en zithouding zorgen samen voor een uitmuntend zitcomfort. Wel belangrijk bij een tuinset waar je nog jaren van wilt genieten! De Ambassador tuintafel van Taste vergt weinig onderhoud. Het onderstel geeft een industriële uitstraling en is een prachtige combinatie met het teakhouten tafelblad. Door de lengte van 240 cm. kan je met gemak 6 personen voorzien van een zitplaats. Genoeg plek om die zomerse borrelavond eindelijk te plannen! Bestellen van deze tuinset kan direct online. 

Eigenschappen Calpi tuinstoel 

Het frame van de Calpi tuinstoel is gemaakt van RVS. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel! Om het RVS frame zit touw geknoopt. Het touw zorgt voor een unieke uitstraling en is helemaal volgens de laatste tuintrends. Het unieke patroon geeft een exclusieve look aan deze Calpi stoel! De kussens in het licht grijs steken mooi af bij het donkere antraciet. De kussens zijn lekker zacht, waardoor je er lekker in wegzakt. Toch heb je een actieve zit. Dit komt door de rechte rug. De meegeleverde kussens zijn weersbestendig, geen zorgen dus wanneer er regen voorspeld wordt! We raden wel aan om de kussens op te bergen in bijvoorbeeld een opbergbox of schuur wanneer deze langere tijd niet worden gebruikt. 

Eigenschappen van de Taste Ambassador tuintafel

De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze set bestaat uit:

6x 4 Seasons Calpi tuinstoel - antraciet
1x Taste Ambassador tuintafel - 240x100 cm.

Deze tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens. De tuinset dient u zelf te monteren.

.

Specificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090302499422
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten