Taste Eva/Liam tuinset taupe/teakhout - 240x100 cm.

4443334
3139.00
Je kunt 627 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 627 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Eva/Liam tuinset taupe/teakhout - 240x100 cm.
3139.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Eva/Liam tuinset taupe/teakhout - 240x100 cm.

Zoek je een ruime tuinset die stijlvol is én warmte uitstraalt? Ga dan voor deze Eva/Liam tuinset van Taste. Doordat de Liam tuintafel een lengte heeft van 240 cm, kan je met gemak 6 gasten laten aanschuiven. Met deze houten tuintafel krijgt je tuin direct een warme uitstraling. De Eva tuinstoelen passen perfect bij de Liam tuintafel. De brede stroken rope in taupe kleur, geven een unieke uitstraling aan deze set. De stoelen worden geleverd inclusief zit- en rugkussens. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge zitcomfort. Wil jij deze blikvanger ook in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Eva tuinstoel van Taste

De Eva tuinstoel van Taste heeft een frame van aluminium. Een materiaal dat licht van gewicht is en een lange levensduur heeft. Dit aluminium heeft een poedercoating gekregen in de kleur 'latte'. Een beige kleur die een unieke uitstraling aan deze stoel geeft. Om het aluminium frame zijn brede stroken rope of touw gevlochten. Door deze brede stroken heeft deze stoel echt een unieke uitstraling gekregen. De zit- en rugkussens worden standaard meegeleverd en zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is bestand tegen alle weersinvloeden, ze kunnen dus tegen een regenbuitje! Toch raden wij wel aan om de kussens droog op te bergen wanneer deze niet worden gebruikt, zo blijven de kussens het langste mooi.  

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout. 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Eva tuinstoel
1x Taste Liam tuintafel - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097330949981
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten