Taste Eva/Prado Ellips ovale tuinset - 240x115 cm.

4443332
3349.00
Je kunt 669 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 669 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Eva/Prado Ellips ovale tuinset - 240x115 cm.
3349.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Eva/Prado Ellips ovale tuinset - 240x115 cm.

Zoek jij een tuinset die een unieke en warme uitstraling heeft? Ga dan voor de Eva/Prado Ellips tuinset van Taste! Deze tuinset bestaat uit 6 Eva tuinstoelen van Taste en een Prado Ellips tuintafel. In deze tuinset wordt de kleur 'latte', een taupekleur, gecombineerd met hout. Dit geeft een knusse uitstraling die je nergens anders ziet. Met een ovaal tafelblad heb je de ruimte van een rechthoekige tafel en de gezelligheid van een ronde tafel. Met de prachtige brede rope stroken van de stoel weet je zéker dat je een blikvanger in je tuin zet! Bestellen? Dat kan direct online. 

Eigenschappen Eva tuinstoel van Taste

De Eva tuinstoel van Taste heeft een frame van aluminium. Een materiaal dat licht van gewicht is en een lange levensduur heeft. Dit aluminium heeft een poedercoating gekregen in de kleur 'latte'. Een beige kleur die een unieke uitstraling aan deze stoel geeft. Om het aluminium frame zijn brede stroken rope of touw gevlochten. Door deze brede stroken heeft deze stoel echt een unieke uitstraling gekregen. De zit- en rugkussens worden standaard meegeleverd en zijn gemaakt van Olefin. Deze stof is bestand tegen alle weersinvloeden, ze kunnen dus tegen een regenbuitje! Toch raden wij wel aan om de kussens droog op te bergen wanneer deze niet worden gebruikt, zo blijven de kussens het langste mooi.  

Eigenschappen van de Taste Prado Ellips tuintafel

Deze hele tafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teakhouten tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit: 

 6x Taste Eva tuinstoel
1x Taste Prado Ellips ovale tuintafel

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097337570539
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Taupe
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten