TCL Wireless BT5.0 In-Ear Earphones with Mic - ocean blue

4020349
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
TCL Wireless BT5.0 In-Ear Earphones with Mic - ocean blue
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon wilt ontspannen, de TCL draadloze in-ears zijn de perfecte oorodopjes voor elk doeleinde. Geniet van draadloze vrijheid, superieur geluid en comfort, allemaal verpakt in een stijlvol ontwerp. Upgrade uw luisterervaring met deze hoogwaardige oortjes.

Superieure draadloze audio
Met de TCL Wireless BT5.0 In-Ear Earphones kunt u genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij de Bluetooth 5.0-technologie. Het biedt een stabiele en snelle draadloze verbinding, zodat u kunt genieten van uw favoriete muziek zonder enige vertraging of onderbreking.

Handige ingebouwde microfoon
Deze oortjes zijn uitgerust met een ingebouwde microfoon, waardoor u eenvoudig handsfree telefoongesprekken kunt voeren. U kunt uw telefoontjes beantwoorden, oproepen weigeren of zelfs spraakassistenten activeren zonder uw smartphone uit uw zak te halen. Gemak en functionaliteit komen samen.

Langdurige batterijduur
Met een indrukwekkende speeltijd van maar liefst 18 uur op een enkele lading, kunt u de hele dag genieten van uw muziek zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen. Of u nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon wilt ontspannen, deze oortjes zorgen ervoor dat uw muziek bij u blijft.

Stijlvol en comfortabel ontwerp
De draadloze in-ears van TCL zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het ash white kleurenschema geeft een moderne uitstraling en past bij elke outfit. Bovendien zorgen de ergonomische oordopjes voor een comfortabele en veilige pasvorm, zodat u ze urenlang kunt dragen zonder ongemak te ervaren.

Productspecificaties

  • Merk: TCL
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 6921732886370
  • Kleur: Blauw
  • Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
  • Oplaadbaar: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten