Teesa slow juicer BPA-vrij geschikt voor groente en fruit RVS TSA3220

3997032
144.95
Je kunt 28 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 28 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Teesa slow juicer BPA-vrij geschikt voor groente en fruit RVS TSA3220
144.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je elke dag thuis genieten van de meest gezonde sappen? De TSA3220 slow juicer van Teesa maakt dit mogelijk. Deze geavanceerde slow juicer zorgt voor trage persing van fruit en groente, waarbij het sap en de pulp effectief worden gescheiden om de maximale smaak, vitaminen, mineralen en enzymen te behouden. Of je nu harde of zachte groente- en fruitsoorten wilt persen, de TSA3220 kan het allemaal aan en scheidt het pulp volledig van het sap.

Wat deze slow juicer extra bijzonder maakt, is het feit dat hij geproduceerd is zonder het gebruik van bisfenol-bevattende materialen en het 'BPA Free'-keurmerk draagt. Hierdoor ben je verzekerd van gezonde sappen zonder schadelijke stoffen die afbreuk kunnen doen aan de gezondheidsvoordelen van het geperste sap. Bovendien is de TSA3220 uitgerust met een handige sensor die het systeem blokkeert als de afzonderlijke elementen verkeerd zijn gemonteerd, waardoor je veilig en probleemloos kunt genieten van je sapervaring.

Begin je dag graag met een flinke dosis vitamines? Dan zul je zeker dol zijn op de Teesa slowjuicer voor groenten en fruit. Het apparaat is BPA-vrij, wat betekent dat het is geproduceerd zonder gebruik te maken van materialen die bisfenol bevatten, wat vooral belangrijk is voor het behoud van de gezondheidsvoordelen van het geperste sap. Met zijn slanke verticale design en roestvrijstalen behuizing neemt deze sapcentrifuge bovendien weinig ruimte in op je aanrechtblad en past hij perfect bij de moderne keukeninrichting.

De TSA3220 slow juicer biedt hoge prestaties dankzij het enkelschroefsysteem, het krachtige vermogen van 150 Watt en de optimale snelheid van 65 omwentelingen per minuut. Hierdoor bereik je altijd een hoog rendement en perst de juicer de maximale hoeveelheid sap uit je ingrediënten. Bovendien heeft het apparaat een handige achteruitversnelling, die je helpt bij het ontgrendelen van het systeem wanneer het tijdens het gebruik geblokkeerd raakt, bijvoorbeeld door een fruitpit.

Maar dat is nog niet alles! Het schoonmaken van de TSA3220 slow juicer is buitengewoon eenvoudig. Het apparaat is gemakkelijk te demonteren en de meeste onderdelen kunnen veilig in de vaatwasser worden gereinigd. Voor extra gemak wordt er ook een handige borstel meegeleverd, waarmee je het schoonmaken onder stromend water moeiteloos kunt uitvoeren.

Dankzij het anti-drup mechanisme van de Teesa slowjuicer blijft het sap netjes in de kom, waardoor je sap van meerdere soorten groente en fruit kunt mixen en direct in glazen kunt schenken zonder te morsen. Geen gedoe, alleen puur genot van vers geperste sappen.

En als kers op de taart hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van extra accessoires, want de TSA3220 slowjuicer wordt geleverd met alles wat je nodig hebt. De set bevat 2 handige containers - één voor sap en één voor pulp, een handige stamper om het persproces te vergemakkelijken en een borstel die het schoonmaken nog gemakkelijker maakt.

Specificaties:

  • Vermogen: 150 Watt
  • Snelheid: 65 omwentelingen per minuut
  • Draait zowel links- als rechtsom
  • Kan tot 10 minuten ononderbroken aan staan
  • Twee opvangreservoirs voor sap en pulp
  • Fijne zeef voor een glad sap
  • Behoudt voedingswaarden en voorkomt oxidatie
  • Roestvrijstalen behuizing voor duurzaamheid en stijl
  • BPA-vrij voor gezonde en veilige sappen
  • Geluidsniveau: minder dan 65 dB voor een rustige ervaring
  • Werkt op netvoeding: 220-240 V / 50-60 Hz

Met een afmeting van 13,0 x 19,0 x 45,0 cm (BxDxH) neemt de TSA3220 Slow Juicer weinig ruimte in beslag op je aanrechtblad. Het gewicht inclusief verpakking is slechts 5,3 kg, waardoor het apparaat gemakkelijk te hanteren is.

Kies voor de Teesa TSA3220 Slow Juicer en geniet elke dag van heerlijke en gezonde sappen. Investeer in je welzijn en haal het maximale uit je groente- en fruitextracties. Bestel nu en ontdek de ongeëvenaarde smaak, voedingswaarde en gemak van deze hoogwaardige slow juicer.

Specificaties

  • Merk: Teesa
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Teesa slow juicer BPA-vrij geschikt voor groente en fruit RVS TSA3220
  • EAN: 5901890020770
  • Capaciteit sap reservoir (liter): 0.0
  • Vermogen (Watt): 150.0
  • Directe sap afvoer: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten