Tefal stoomstrijkijzer Ultragliss Plus FV6820

4,3 Sterren
36 beoordelingen
2594466
69.99
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Tefal stoomstrijkijzer Ultragliss Plus FV6820
69.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

10 euro cashback

Cashback t.w.v. €10,00 t/m 26 mei 2024 via tefal.nl

90 dagen op proef

Probeer nu 90 dagen dit artikel en laat je overtuigen. Bekijk tefal.nl voor de actievoorwaarden.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Tefal stoomstrijkijzer Ultragliss Plus FV6820 is ontworpen om perfecte resultaten te leveren, elke dag weer. Dit stoomstrijkijzer combineert efficiënte stoomkracht met het beste glijvermogen van Tefal en langdurige prestaties. Met tot maar liefst 25% meer stoom (vergeleken met de vorige Ultragliss modellen) en een vermogen van 2800 W warmt dit stoomstrijkijzer extra snel op. Je kunt zorgeloos strijken met de automatische uitschakelfunctie en met de krachtige stoomstoom verwijder je zelfs de meest hardnekkige kreukels.

Tefal Ultragliss Plus Stoomstrijkijzer: Krachtige stoomprestaties​

Door het combineren van stoomkracht en verschillende handige functies, biedt het Ultragliss Plus FV6820 stoomstrijkijzer van Tefal een eenvoudige en efficiënte oplossing voor perfecte strijkresultaten elke dag weer. Dit hoogwaardige stoomstrijkijzer maakt het onderhoud van kleding gemakkelijker met 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen) en veiligheid door de automatische uitschakelfunctie. De soepel glijdende Durilium Airglide strijkzool is krasbestendig en zeer duurzaam, met 100% actieve stoomgaten voor maximale stoomverdeling. Geef je strijkervaring een upgrade met 2800 W vermogen voor een snelle opwarmtijd, een continue stoomproductie van 50 g/min voor uiterst efficiënte strijksessies en een stoomstoot tot wel 260 g/min voor dikkere stoffen en hardnekkige kreukels.

Extra krachtige stoomprestaties

Ervaar meer snelheid en efficiëntie door de hoogwaardige strijkzool die tot 25% meer stoomkracht (vergeleken met vorige Ultragliss modellen) biedt voor perfecte resultaten elke dag weer.

2800 W voor snel opwarmen

Dit is het perfecte stoomstrijkijzer voor dagelijks gebruik. Door de 2800 W is hij snel klaar voor gebruik wanneer jij hem nodig hebt.

Efficiënte strijkresultaten

Een continue stoomafgifte van tot wel 50 g/min zorgt ervoor dat je sneller klaar bent, zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat.

Krachtige stoomstoot

Een extra krachtige stoomstoot van 260 g/min pakt de meest hardnekkige kreukels en vouwen aan, ook uit dikke stoffen.

Automatische uitschakeling voor extra veiligheid

Het strijkijzer schakelt automatisch over op de standby-stand als je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Wanneer het ongebruikt op de strijkzool staat, schakelt het na 30 seconden over op de standby-stand. Dit voorkomt energieverspilling en het risico op verbranding.

Maximale stoomverdeling

100% actieve stoomgaten voor maximale stoom verdeling. 30% meer stoomgaten dan in vorige Ultragliss modellen zodat het strijken nog sneller gaat met perfecte resultaten.

Durilium Airglide strijkzool

De nieuwe Durilium AirGlide strijkzool heeft het beste glijvermogen dat Tefal te bieden heeft. Optimale verdeling van de stoom, indrukwekkende prestaties en een gepatenteerde technologie voor een langere levensduur en nog langer strijkplezier.

Eco-stand voor energie besparing

Verbruik tot 20% minder energie door de eco-stand te gebruiken, voor milieubewuste kledingverzorging en lagere energiekosten

De precisiepunt zorgt voor veel strijkgemak

De precisiepunt van de strijkzool zorgt ervoor dat ook lastige plekken zoals rondom knopen eenvoudig te bereiken zijn.

Moeiteloos verticaal stomen

Stoom delicate en grote kledingstukken gemakkelijk met de verticale stoomfunctie; ideaal voor het verwijderen van kreukels uit pakken en andere hangende kledingstukken, zelfs gordijnen.

Langdurige prestaties

De slijtvaste, krasbestendige strijkzool zorgt ervoor dat je strijkijzer optimaal blijft presteren. Van deze stoomstrijkijzer zal je jaren plezier hebben.

15 jaar repareerbaarheid

Sinds 1 januari 2022 heeft Tefal ingevoerd dat dit product wordt aangeboden met een reparatieverplichting van 15 jaar. Dat houdt in dat u eenvoudig uw aangekochte apparaat kunt laten repareren tegen een eerlijke prijs. Indien een onderdeel stuk gaat binnen 15 jaar na aankoop, kunt u deze aanmelden bij het reparatiecentrum in Nederland via de website van Tefal. Op deze manier stimuleren wij duurzaamheid, doordat de kosten van een reparatie vaak minder hoog zijn dan vervanging van een product.

Specificaties

  • Merk: Tefal
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Artikelnummer: 0004430
  • EAN: 3121040078105
  • Temperatuur instelling: Handmatig
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0.27
  • Continue stoom (gr/min): 50
  • Stoomstoot (g/min): 260.0
  • Vermogen (Watt): 2800.0
  • Automatische uitschakeling: Ja
  • Druppelstop: Ja
  • Antikalksysteem: Ja
  • Regelbare stoomafgifte: Automatisch
  • Stoomtip: Ja
  • Verticaal stomen: Ja
  • Sprayfunctie: Ja
  • Kleur: Rood
  • Eco-stand: Ja
  • Type antikalksysteem: Antikalkprogramma
  • Strijksegment: Gemak & kwaliteit

Beoordelingen

Gesponsorde producten