Tekentang Blauw voor Mens en Dier - Plastic Tekenverwijderaar Pincet - Maat Universeel - 4 Stuks

4056006
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Tekentang Blauw voor Mens en Dier - Plastic Tekenverwijderaar Pincet - Maat Universeel - 4 Stuks
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ga met een gerust hart de natuur in met deze Tekentang voor Mens en Dier. Deze blauwe tekenverwijderaar is jouw betrouwbare partner in de strijd tegen teken. Deze plastic tekenpincet, geleverd in een set van 4 stuks, is gemakkelijk in gebruik en essentieel voor zowel mens als dier. Het compacte formaat maakt het een ideaal hulpmiddel om altijd bij je te hebben.


Pluspunten

- De tekenpincet verwijdert teken snel en pijnloos - Compact formaat, gemakkelijk mee te nemen - Geschikt voor zowel mens als dier (hond, kat enz.) - Kwalitatief hoogstaande tekenverwijderaar - De blauwe kleur zorgt voor goede zichtbaarheid

Hoe te gebruiken

Deze tekenpincet is ontworpen voor het eenvoudig, veilig en snel verwijderen van teken bij mens en dier. Volg de volgende stappen voor optimaal gebruik: 1. Houd de tekentang vast tussen de duim en middelvinger en druk met de wijsvinger de achterkant van de tang in. De tang gaat nu open. 2. Plaats de grijper voorzichtig over de teek en laat de grijper sluiten door je wijsvinger langzaam van de achterkant te halen. 3. Draai de vastgeklemde teek een kleine slag naar links en een kleine slag naar rechts. Hierdoor komt de teek gedeeltelijk los. 4. Trek de teek vervolgens in een enkele beweging langzaam omhoog, totdat de teek loslaat. 5. Desinfecteer de beetplek na afloop.


Belangrijke aandachtspunten

Bij het verwijderen van de teek, noteer wanneer de teek ontdekt is, waar de teek zat en wanneer de teek verwijderd is. Mochten er binnen 2 weken na het verwijderen van de teek rode kringen of andere klachten optreden, neem dan contact op met de huisarts.


Specificaties

- Type: Tekenpincet / Tekenverwijderaar - Kleur: Blauw - Materiaal: Plastic - Aantal: 4 stuks - Geschikt voor: Mens en dier (hond, kat enz.) - Gebruik: Verwijderen van teken - Formaat: Compact, gemakkelijk mee te nemen - Kwaliteit: Hoogstaand - Extra: Gebruiksaanwijzing inbegrepen

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8712113577974
  • Ongediertebestrijding tegen: Mijten

Beoordelingen

Gesponsorde producten