Telefoonhouder Fiets Waterdicht - Smartphone Houder - GSM Houder - Universeel - Incl. Opbergvak!

3828880
29.90 23.90
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Premium-Commerce
3,9 Sterren
Telefoonhouder Fiets Waterdicht - Smartphone Houder - GSM Houder - Universeel - Incl. Opbergvak!
29.90 23.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij jouw smartphone veilig en gemakkelijk gebruiken op de fiets? Wil jij tijdens het gebruiken van jouw smartphone op de fiets geen boete ontvangen? De waterdichte telefoonhouder voor op de fiets is daar de oplossing voor. De telefoonhouder is zeer gemakkelijk te bevestigen en geschikt voor alle smartphones!

Voorkom een boete met een telefoonhouder!

Kwalitatief en stevig!
Zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent tijdens het fietsen en neem je telefoon gemakkelijk op wanneer iemand je belt. Neem je telefoon veilig en gemakkelijk mee met de handige telefoonhouder. De telefoonhouder is zeer gemakkelijk te bevestigen en dit kan zonder gereedschap. De telefoonhouder is gemaakt van hoge kwaliteit en is zeer stevig voor op de fiets.

Inclusief opbergvak!
De telefoonhouder kun je makkelijk vastzetten op de fiets en is ook makkelijk te verwijderen. De telefoonhouder is voorzien van een opbergvak waar je al je spulletjes in kwijt kan. Het unieke aan deze telefoonhouder is dat je accessoires kunt meenemen in de telefoonhouder zoals een powerbank, geld, sleutels of oordopjes. Een must have voor iedereen die een fiets heeft en graag op pad gaat met zijn fiets!

Waterdicht!
Doordat de telefoonhouder waterdicht is zullen je accessoires niet nat worden! De telefoonhouder is gemaakt van het materiaal TPU. Dit houdt in dat het materiaal duurzaam en onbreekbaar is. Hierdoor zal je telefoon goed worden beschermd!

Functioneel en stijlvol!
Bovendien is onze telefoonhouder eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor je snel en gemakkelijk op weg kunt gaan. Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd of gewoon van de buitenlucht wilt genieten, onze telefoonhouder biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Voordelen
- Geschikt voor alle fietsen!
- Opbergruimte voor accessoires!
- Sluitopening voor kabels!
- Waterdicht!
- Veilig en gemakkelijk!
- Hoogwaardige kwaliteit!

Specificaties
- Merk: Premium Commerce
- Kleur: Zwart
- Afmeting: 19 × 11 × 11,5 cm
- Gewicht: 142 gram
- TPU Touchscreen
- Max. afmeting telefoon: 6 inch

100% Tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je niet tevreden bent met een van onze producten dan kun je contact opnemen via blokker en zoeken wij samen naar een passende oplossing. Dit product wordt geleverd in een luxe verpakking en is daarom ook leuk om als cadeau te geven.

Kies vandaag nog voor onze waterdichte telefoonhouder en geniet van een veilige en zorgeloze fietstocht, ongeacht de weersomstandigheden!

Productspecificaties

  • Merk: Premium Commerce
  • EAN: 8719992527212
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 180.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten