TELME T211: Eenvoudige mobiele telefoon, Compact, Dual SIM, Scherm 1.77", Bluetooth, FM-radio, Lange Batterijduur

4562959
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
TELME T211: Eenvoudige mobiele telefoon, Compact, Dual SIM, Scherm 1.77", Bluetooth, FM-radio, Lange Batterijduur
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De TELME T211 Dual SIM mobiele telefoon is een compact en betrouwbaar communicatiemiddel met een scala aan handige functies. Met zijn rechthoekige vormfactor en slanke ontwerp past deze mobiele telefoon gemakkelijk in uw zak of tas, waardoor hij ideaal is voor onderweg.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dual SIM-functionaliteit: De TELME T211 ondersteunt Dual SIM-kaartcapaciteit, waardoor u twee afzonderlijke SIM-kaarten kunt gebruiken en naadloos kunt schakelen tussen verschillende netwerken. Dit biedt u de flexibiliteit om privé- en zakelijke communicatie gescheiden te houden of te profiteren van verschillende tariefplannen.

  • Scherp en helder display: Het 4,5 cm (1,77 inch) beeldscherm van de T211 biedt een resolutie van 128 x 160 pixels, wat resulteert in duidelijke en goed leesbare teksten en afbeeldingen. Of u nu tekstberichten leest, contacten beheert of eenvoudige taken uitvoert, het scherm biedt een prettige kijkervaring.

  • Connectiviteitsopties: Met Bluetooth-ondersteuning kunt u draadloos bestanden delen met andere compatibele apparaten, zoals headsets en speakers. Daarnaast beschikt de T211 over een ingebouwde FM-radio, waarmee u onderweg naar uw favoriete radiostations kunt luisteren en op de hoogte kunt blijven van nieuws en entertainment.

  • Duurzame batterij: De T211 is uitgerust met een krachtige 800 mAh lithium-ion batterij, waardoor u kunt genieten van langdurige gesprekstijd en standby-tijd. Met een standby-tijd van 200 uur op 2G-netwerken, kunt u erop vertrouwen dat de telefoon klaar is voor gebruik wanneer u dat bent.

  • Garantie: De TELME T211 wordt geleverd met een garantie van 1 jaar op het product zelf, waardoor u gemoedsrust hebt bij uw aankoop. Bovendien wordt een garantie van 6 maanden geboden op de accu, wat uw investering beschermt en ervoor zorgt dat u langdurig van uw telefoon kunt genieten.

  • Lichtgewicht en stijlvol: Met een gewicht van slechts 64 gram is de T211 gemakkelijk mee te nemen en comfortabel te gebruiken. Het product is verkrijgbaar in een elegante combinatie van zwart en blauw, waardoor het zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

De TELME T211 Dual SIM mobiele telefoon biedt een uitstekende balans tussen eenvoud, functionaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een back-uptelefoon, een eenvoudig en betaalbaar communicatiemiddel of een secundaire telefoon voor specifieke doeleinden, de T211 voldoet aan uw behoeften met zijn handige functies en duurzaamheid.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 9005613149147
  • Simlockvrij: Ja
  • Oplaadindicator: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten