Ten Cate Keukendoeken Set Blok 50x50 - blauw - set van 6

4568987
19.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Lion-Beddenshop
4,4 Sterren
Ten Cate Keukendoeken Set Blok 50x50 - blauw - set van 6
19.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze stijlvolle keukendoeken van Ten Cate in een klassiek ruitpatroon zijn altijd handig om in de keuken te hebben. De keukendoeken zijn van 100% Katoen en hebben een afmeting van 50x50cm. De handdoeken zijn sneldrogend, hebben een hoog absorberend vermogen en zijn zeer stevig. Door het gebruik van een hoge kwaliteit katoen gaan de keukendoeken lang mee. Maak je keuken compleet met deze katoenen keukendoeken, en combineer met de bijpassende theedoeken als de perfecte aanvulling voor jouw keuken.

Handdoeken zijn onmisbaar in elke keuken. Ze worden dagelijks gebruikt om je handen af te drogen en schoon te maken. Niet alle keukendoeken zijn even praktisch. Deze keukendoeken zijn gemaakt van 100% katoen en daardoor een uitstekende keuze vanwege hun duurzaamheid en hoge absorptievermogen.

Katoen is een natuurlijke vezel die niet snel slijt en goed bestand is tegen hoge temperaturen en wrijving. Daarom zijn katoenen keukendoeken zeer duurzaam en gaan ze lang mee, zelfs bij regelmatig gebruik en wassen. Het belangrijkste voordeel van katoen is het absorptievermogen. Katoen heeft van nature een hoog absorptievermogen, waardoor katoenen keukendoeken snel vocht opnemen en goed drogen. Hierdoor zijn deze handdoeken ideaal voor het afdrogen van handen, servies en het schoonmaken van oppervlakken. Een ander voordeel is dat deze geblokte keukendoeken zacht zijn en comfortabel aan voelen, doordat katoen van nature zacht is voor de huid veroorzaakt dit geen irritatie wat essentieel is voor dagelijks gebruik.  Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit en bestand tegen krimpen en vervagingen, dankzij de duurzaamheid van het katoen gaan deze keukendoeken lang mee, zelfs bij veelvuldig wassen. Deze keukendoeken zijn voorzien van een praktische ophang lus en kunnen gewassen worden op 40 graden.

Iets wat je dagelijks gebruikt moet natuurlijk lang mee gaan en er ook nog eens mooi uitzien. Ga voor een verstandige investering en kies voor deze geblokte keukendoeken van 100% katoen!

Extra specificaties: 

Snel drogend

Hoog absorberend vermogen

100% Katoen 450gram m/2

Afmeting: 50x50cm

Kleur: Wit en blauw geblokt

Lus om de keukendoek op de hangen

Set van 6 stuks 

Gebruiken voor: Drogen Schoonmaken Pannenlap Schort Sloof Servet handen drogen

 

 

Productspecificaties

  • Merk: Ten Cate
  • EAN: 8719727183485
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 50x50 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten