ThermoBaby Vasco badpoten

4508059
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De zeer elegante VASCO badkuipsteun kan omhoog worden gezet voor meer comfort bij het baden van uw baby. Dankzij een innovatief gepatenteerd kruissysteem klappen de voeten gemakkelijk uit aan de onderkant van het bad, ruimtebesparend voor kleine oppervlakken. Badpoten van hout uit Franse bossen en kruizen van gerecycled plastic. Compatibel met Vasco Thermobaby badkuipen en slang.
* Gewicht: 2,50 kg
* Geslacht: Gemengd
* Leeftijd (vanaf): 0 maanden - Geboorte
* Materialen: Hout en Rubber
* Hoofdkleur: Bruin
* Kleur(en): Hout
* Garantie (²): 2 jaar
* Modellen: Dankzij de zeer elegante VASCO-badkuipsteun kan deze omhoog worden gezet voor meer comfort bij het baden van de baby., De voeten klappen gemakkelijk uit aan de onderkant van het bad dankzij een innovatief gepatenteerd kruissysteem. Bespaart ruimte, vooral voor kleine oppervlakken., Badpoten gemaakt van hout uit Franse bossen en gerecycleerde plastic kruisen., Compatibel met Vasco Thermobaby badkuipen en afvoerslang niet meegeleverd .
* Merk: THERMOBABY
* Producttype: VASCO BADBUISPOTEN
* Afmetingen: 67*41*70 cm
* Productbeschrijving: Hiermee kunt u uw voeten hoger zetten voor meer comfort / gemakkelijk uit te klappen dankzij het innovatieve kruissysteem, *afvoerpijp apart verkrijgbaar.
* Soort publiek: Baby
* Veiligheid: Opvouwbaar

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3023190009421

Beoordelingen

Gesponsorde producten