Tillvex® Tuindouche outdoor tot 4 m fonteinhoogte, ronde vloerdouche met voetwiel, buitendouche antislip, saunadouche...

4546091
189.95
Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Multiwishlist
4,2 Sterren
Tillvex® Tuindouche outdoor tot 4 m fonteinhoogte, ronde vloerdouche met voetwiel, buitendouche antislip, saunadouche...
189.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Tillvex® Tuindouche outdoor tot 4 m fonteinhoogte, ronde vloerdouche met voetwiel, buitendouche antislip, saunadouche, weerbestendig, campingdouche van aluminium/WPC/houtlook
  • Verfrissende luxe: geniet van een verfrissende pauze in de tuin met onze hoogwaardige tillvex tuindouche. Geschikt als zwembaddouche, saunadouche of campingdouche. Dompel jezelf onder in pure luxe en ontspan jezelf onder een koele waterfontein.
  • Eenvoudige installatie en flexibele plaatsing: onze vloerdouche kan moeiteloos en snel op een standaard tuinslang worden aangesloten. De eenvoudige installatie maakt een flexibele plaatsing op elke gewenste plaats in je tuin mogelijk.
  • Individuele aanpassingsmogelijkheden: door het ingebouwde voetwiel kun je de waterstralen niet alleen in- en uitschakelen, maar ook de hoogte van de waterfontein tot 4 meter regelen. Onze tillvex zomerdouche biedt je maximale flexibiliteit en comfort voor een ongeëvenaarde douche-ervaring.
  • Weerbestendig en duurzaam: de tuindouche overtuigt door zijn hoogwaardige materialen en is goed uitgerust tegen verschillende weersomstandigheden. De robuuste bodemplaat van geanodiseerd aluminium en de waterdichte, antislip voet met houtlook (WPC) trotseren uv-straling, vocht en schimmel. Zo garanderen wij een jarenlang gebruik van de douchepat.
  • Veelzijdige gebruiksmogelijkheden: de regendouche is niet alleen ideaal voor de tuin, maar ook voor campinguitstapjes of als sauna- en zwembaddouche. Dankzij het lichte gewicht en de praktische draaggreep kun je hem probleemloos meenemen en overal genieten. Ervaar de vrijheid om je altijd en overal te kunnen verfrissen.

Afmetingen: 70 x 70 x 8 cm

Materiaal: WPC, Aluminium

Specificaties

  • Merk: Tillvex
  • EAN: 4260613498205

Beoordelingen

Gesponsorde producten