Toiletverhoger Ticco 2G - 15 cm

4535216
41.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De toiletverhoger Ticco 2G zorgt ervoor dat u een stuk comfortabeler en veiliger naar het toilet gaat. U heeft de keuze om de toiletverhoger te bestellen met of zonder deksel, echter kunnen wij u al meegeven dat de Ticco met deksel ons meest verkochte model is. Dit komt doordat de bestaande toiletbril eerst van het toilet afgehaald moet worden, voor u de toiletverhoger kunt bevestigen aan het toilet. Hierdoor mist u een deksel op het toilet, terwijl juist veel mensen een deksel op het toilet wel prettig vinden. De deksel is voorzien van een greepkom, zodat de deksel van de Ticco eenvoudig omhoog gedaan kan worden.

Hygie¨nisch

De Ticco toiletverhoger heeft een uitsparing aan de voorzijde, zodat de persoonlijke hygie¨ne eenvoudiger is. De verhoger is afgewerkt met glad materiaal, hierdoor is het reinigen en het desinfecteren van de Ticco een stuk makkelijker. Het maximale gebruikersgewicht van de toiletverhoger Ticco is tot maximaal 225 kg.

Eenvoudige montage

De montage van de toiletverhoger is eenvoudig en zonder gereedschap te doen. Het is wel een vereiste dat de originele toiletbril eerst wordt verwijderd van het toilet, voor u de toiletverhoger Ticco kunt bevestigen aan het toilet. Bij levering zijn er 2 fixeer klemmen geleverd, op deze manier zorgt u ervoor dat de toiletverhoger klem op het toilet wordt bevestigd. Dit is allemaal met de hand te doen en hier is geen gereedschap voor nodig.

Specificaties

  • Merk: Drive Devilbiss
  • EAN: 4065995002602
  • Afmeting (cm): 39x39x16 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten