Trampoline AKROBAT PRIMUS FLAT 335x244 (11x8t) Antraciet

4194153
1165.00
Je kunt 233 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 233 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Thystoys
4 Sterren
Trampoline AKROBAT PRIMUS FLAT 335x244 (11x8t) Antraciet
1165.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Akrobat PRIMUS SPORT De Akrobat Trampoline Primus is een top design trampoline, staat prachtig in elke tuin, en heeft de allerbeste bounce! Door de combinatie van het AkroSpring Pro veersysteem en de AkroVentSport springmat, is de Primus trampoline een echte top trampoline, met fantastische springeigenschappen. Deze unieke sprong kwaliteit maakt dat deze trampoline zeer geliefd is, met name bij ervaren trampolinespringers, turnsters, freerunners en tieners. Wij garanderen dat geen enkele tuintrampoline de sprongkwaliteit van deze Primus zal evenaren. Het bijzondere kenmerk van de Primus is de innovatieve AkroVentSport springmat. Het AkroVentSport springdoek zorgt voor een zeer effectieve luchtventilatie.
De springmat is maar liefst voor 70% luchtdoorlatend wat inhoudt dat nog maar 30% materiaal is en de rest lucht! Dit komt overeen met de high performance springmatten uit de wedstrijdsport. Hierdoor ondervind je nagenoeg geen luchtweerstand tijdens het springen wat met name bij ervaren springers in veel meer springkracht resulteert. Daarmee is deze springmat niet te vergelijken met wat er elders in de markt is te verkrijgen. Wanneer er in dit springmatmateriaal een gaatje zou komen scheurt de springmat niet helemaal door.

Ook heeft de AkroVentSport springmat een extra beschermrand die de veren afdekt, waardoor je tijdens het springen nooit met je voet tussen een veer kan komen. Kortom deze AkroVentSport Springmat zorgt voor de geweldige springeigenschappen en maximale veiligheid. Standaard is onze Primus voorzien van een speciaal extra zwaar randkussen, bedoeld voor intensief gebruik en lange levensduur. Dit randkussen is gemaakt van extra zwaar PVC materiaal, met hierbij een extra top coating wat zorgt voor een vuilafstotende werking en een levenslange levensduur. Dit type randkussen herkent u aan het glanzende oppervlak (extra beschermende top coating). FLAT TO THE GROUND Het nieuwste design trampoline is de volledig ingegraven trampoline en noemen we de Flat-to-the Ground trampoline.
Deze innovatieve trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij volledig geïntegreerd is in de tuin. Geeft een strakke en moderne uitstraling, en valt niet op in de tuin. Staat elegant in iedere omgeving. Ook is deze trampoline eenvoudig te betreden, omdat deze zo dicht bij de grond is. De Flat to the Ground trampoline heeft verder alle voordelen van een Inground trampoline. 

Specificaties:

Flat to the Ground Rechthoekig - Afmeting trampoline (cm) 335x244 - Hoogte trampoline (cm) 0 - Aantal veren (stuks) 80 - Veer (cm) AkroSpring 21,5 dubbel conisch - Standaard kleuren antraciet - Dikte randkussen schuim 30 - Type springdoek AkroVentSport (70% luchtdoorlatend) - Garantie springmat (jaar) 5 * Garantie springmat (jaar) 3 - Garantie veren (jaar) 10 - algemeen_keuring SPORT -

Productspecificaties

  • Merk: Akrobat
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 3830064869506
  • Vorm buitenspeelgoed: Rechthoekig
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten