Travelhawk Powerbank 10.000mAh - 22.5W Fastcharge - Powerbank iPhone & Samsung - Universele Powerbank - Powerbanks - USB

4533760
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1 Ster
Travelhawk Powerbank 10.000mAh - 22.5W Fastcharge - Powerbank iPhone & Samsung - Universele Powerbank - Powerbanks - USB
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Travelhawk Powerbank is de ultieme draagbare oplader met geavanceerde Quick Charge 4.0 technologie voor razendsnel opladen. Met zijn compacte en lichtgewicht ontwerp past hij gemakkelijk in je broekzak en laadt jij 2 apparaten tegelijk op!

Quick Charge 4.0 Technologie:

Ervaar razendsnel opladen met onze Travelhawk Powerbank, uitgerust met Quick Charge 4.0 technologie. Quick Charge 4.0 optimaliseert het oplaadproces door de stroomsterkte en spanning dynamisch aan te passen aan de behoeften van je apparaat. Dit betekent dat je smartphone, tablet of andere gadgets sneller worden opgeladen dan ooit tevoren. Met deze krachtige functie zijn je apparaten in no-time klaar voor gebruik.

Broekzak Formaat en Lichtgewicht:

Onze Travelhawk Powerbank heeft een gestroomlijnd en compacte vorm die moeiteloos in je broekzak of tas past. Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Veelzijdige Connectiviteit:

De Travelhawk Powerbank is jouw alles-in-één oplossing voor het opladen van meerdere apparaten. Met USB-C, USB en Lightning connectors is hij compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets en meer. Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste kabel - wij hebben het voor je geregeld.

Ultra-Dun Ontwerp:

Onze powerbank valt op door zijn ultradunne en stijlvolle ontwerp. Schuif hem moeiteloos in je broekzak of tas en hij zal je niet in de weg zitten. Hij is even modieus als functioneel.

Supersnelle Oplaadsnelheid (22,5W):

Met een indrukwekkende uitvoer van 22,5 watt biedt de Travelhawk Powerbank een ongekende oplaadsnelheid. Of je nu haast hebt om je smartphone op te laden voordat je de deur uitgaat of je tablet snel wilt bijvullen voor je volgende vergadering, deze powerbank zorgt ervoor dat je apparaten snel en efficiënt worden opgeladen, zodat je nooit meer zonder stroom komt te zitten.

Voordelen:

  • Snel opladen
  • 4 Aansluitingen, waaronder Lightning voor iPhones
  • Hoge kwaliteit batterij
  • 10000mAh
  • Compact en licht
  • Inclusief USB naar USB-C kabel
  • Hoogwaardige Batterij:

    We hebben deze powerbank uitgerust met een hoogwaardige batterij die zorgt voor consistente prestaties en een langdurige levensduur. Vertrouw op zijn duurzaamheid en maak je nooit meer zorgen over een lege batterij.

    Dubbel Apparaat Opladen:

    Met de Travelhawk Powerbank kun je twee apparaten tegelijkertijd opladen. Gebruik de USB-C en USB-poorten om je apparaten efficiënt van stroom te voorzien, waardoor hij de perfecte metgezel is voor zowel werk of reizen.

    Specificaties

    • Merk: Travelhawk
    • EAN: 8720634572415
    • Afmeting (cm): 18x9x2 (LxBxH)
    • Batterij capaciteit (mAh): 10000
    • Voltage: 22.0

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten