Trike Fix Lite 3 in 1 driewieler met duwstang Grijs 105 cm x 94 cm x 52 cm

3942070
99.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Trike Fix Lite 3 in 1 driewieler met duwstang Grijs 105 cm x 94 cm x 52 cm
99.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Onze iconische driewieler in een vernieuwde, lichtere versie! Maak kennis met het kleine broertje van de klassieke Trike fix. De Lite-versie is dezelfde kwaliteit en duurzaamheid, maar lichter, modernere materialen en een lagere prijs! De Trike Fix Lite is ontworpen voor zittende kinderen. Dankzij talrijke montage- en demontagemogelijkheden van andere elementen, kunt u het eenvoudig aanpassen aan de leeftijd van uw kind en hun behoeften. De Trike Fix Lite is een model dat met je kind meegroeit. Hij zal je kleintje vele jaren dienen, eerst als kinderwagen en daarna als eerste fiets.

Veiligheid
De fiets is voorzien van opklapbare voetsteunen voor kleinere kinderen, gordel en uitvalbeveiliging. De voetsteunen en leuning kunnen worden verwijderd wanneer het kind wat groter wordt en begint te leren fietsen en bij het stuur en de pedalen aan het voorwiel komt. Je hebt altijd de volledige controle en je zult het 360 graden draaibare zitje waarderen, dat ouders graag gebruiken bij het begin van het gebruik van de fiets om naar hun peuter te kijken of juist om hem al wandelend de wereld te laten zien. Met de uitschuifbare geleider kunt u het voertuig gemakkelijk besturen.

Wanneer je kind het fietsen helemaal onder de knie heeft en de geleider niet meer nodig is, kun je deze eenvoudig verwijderen. Het voertuig is ook uitgerust met een bel. Elke fietser - ook de kleinste zou er een moeten hebben. De handgrepen zijn gemaakt van rubber. Dankzij de antislippedalen van de fiets kan uw peuter het voertuig gemakkelijker besturen. Met het zogenaamde "vrijwiel" kan de peuter het voertuig voortbewegen, of met behulp van een enkele schakelaar kan deze functie worden uitgeschakeld, zodat jij degene bent die de controle heeft. Aan de achterkant van de luifel is een net gemonteerd. Hiermee kunt u de stoel observeren en alles wat de volledige luifel in andere modellen bedekt.

Comfort
Het gebruik van dit voertuig is een gemak voor ouder en kind. Je peuter zit in een comfortabele stoel met een zachte hoes en hoofdsteun. We weten dat er tijdens grote reizen kleine ongelukjes kunnen gebeuren, maar maak je geen zorgen - je kunt de hoes gemakkelijk verwijderen als deze moet worden schoongemaakt. Het voertuig wordt geleverd met een mand en een klein zakje met een extra net op de geleider. Aan het stuur van de fiets is een klein bakje geplaatst voor bijvoorbeeld het drinken van je peuter. De fiets is voorzien van een opvouwbare 3-traps gaaskap, die beschermt tegen zon en regen (deze kan worden verwijderd). Je zet de opgevouwen luifel eenvoudig vast met een gesp. Het handvat van de gids is bedekt met schuimbescherming voor volledig comfort van de ouder. Soortgelijk materiaal, bovendien bedekt met gaas, werd gebruikt om de veiligheidsleuning vast te zetten.

Wielen
Deze wielen zijn bijna onverwoestbaar. We weten dat kinderuitrusting aan vele tests wordt onderworpen en deze wielen zijn er klaar voor. Ze zijn gemaakt met druk loze technologie, het soort dat wordt gebruikt in voertuigen en tractoren die worden blootgesteld aan zware lasten. Met de Trike Fix Lite fiets ervaar je hetzelfde comfort als met een toestel met opblaasbare wielen. Tegelijkertijd hoeft u zich dankzij de gebruikte technologie geen zorgen te maken over een lekke band of de juiste bandenspanning. Niet onder druk staande wielen zijn veel beter bestand tegen beschadigingen dan opgepompte wielen. Ze gaan ook langer mee. Deze wielen hebben geen onderhoud of pompen nodig. Zelfs als er een spijker wordt ingeslagen, presteren ze perfect. Ze zullen vele jaren betrouwbaar dienen. Dankzij de gebruikte technologie zal de TRIKE FIX LITE-fiets gemakkelijk moeilijke oppervlakken of rotsachtige grond overwinnen. Grote niet-drukwielen rijden gemakkelijk over stukjes glas of spijkers. Je hoeft zich niet te beperken tot ritten over asfaltwegen en je hoeft niet in te leveren op reiscomfort! Voor extra veiligheid blokkeer je de achterwielen met een rem.

Specificaties:

  • Ontworpen voor kinderen van 1-5 jaar
  • Fiets voor zelfmontage (montage-instructies in de doos)
  • Diameter wielen: 25 cm en 20 cm
  • Gewicht van de fiets: ~8kg
  • Afmetingen van het voertuig (grootste hoogte x lengte x breedte) 105cm x 94cm x 52cm
  • Afmetingen verpakking: 60x40x29cm

Productspecificaties

  • Merk: Ikonka
  • Adviesleeftijd: vanaf 1 jaar
  • EAN: 5903039709881
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 50
  • Driewieler opties: Duwstang
  • Type banden: Massieve banden
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten