Tristar Gourmetstel RA-2746 - Gourmetset voor 8 personen - Met grote grillplaat - Regelbare temperatuur - Zwart/RVS

Omschrijving

Maak kennis met de ultieme raclette-ervaring voor maximaal 8 personen met onze Tristar RA-2746 Raclette! Deze grote raclette heeft een ruim bakoppervlak van 42 x 23 cm, waardoor het perfect is voor het vermaken van vrienden en familie. Met zijn instelbare thermostaat en handige lichtring kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en controleren voor al je smelt- en grillbehoeften. Zeg vaarwel tegen ongelijkmatige verwarming met het krachtige dubbele verwarmingselement met lus, dat zorgt voor snelle en gelijkmatige warmteverdeling voor een perfecte raclettefeest.

Ruim bakoppervlak
Met een genereus bakoppervlak van 42 x 23 cm, biedt deze raclette voldoende ruimte om je favoriete ingrediënten te grillen en te smelten. Of het nu kaas, vlees of groenten zijn, er is genoeg ruimte om ieders smaakpapillen te bevredigen. Bereid een verscheidenheid aan tongstrelende gerechten en verhef je culinaire vaardigheden met deze veelzijdige raclette.

Nauwkeurige temperatuurregeling
Neem volledige controle over je raclette-ervaring met de instelbare thermostaat met lichtring. Stel eenvoudig de gewenste temperatuur in en laat de raclette zijn magie uitvoeren. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte smelt of een sissende grill, deze raclette zorgt voor precisie en consistentie, met gegarandeerd perfecte resultaten elke keer. De lichtring zorgt voor duidelijke zichtbaarheid, zodat je het verwarmingsproces gemakkelijk kunt volgen. Dankzij de antislipvoeten blijft de raclette stevig op je eettafel staan.

Snelle en gelijke warmteverdeling
Geen gedoe meer met wachten tot je raclette opwarmt! Het krachtige dubbele lusverwarmingselement zorgt voor snelle en gelijkmatige warmteverdeling over het hele bakoppervlak. Zeg vaarwel tegen koude plekken en hallo tegen gelijkmatig gesmolten kaas en perfect gegrilde gerechten. Bovendien is de raclette dankzij het verwijderbare grillrooster en de antiaanbaklaag zeer eenvoudig te reinigen. Besteed meer tijd aan het genieten van je raclettecreaties en minder tijd aan schoonmaken achteraf.

Wat vind je in de doos?
Raclette, pannen, instructiehandleiding

Redenen om voor de Tristar RA-2746 Raclette te kiezen:

  • Moeiteloos grillen en smelten voor maximaal 8 personen
  • Instelbare thermostaat en handige lichtring voor nauwkeurige temperatuurregeling
  • Hoogwaardig dubbel verwarmingselement zorgt voor snelle en gelijkmatige warmteverdeling
  • Ruim bakoppervlak van 42 x 23 cm voor veelzijdige kookmogelijkheden
  • Zeg vaarwel tegen ongelijkmatige verwarming en hallo tegen heerlijk racletten

Specificaties

  • Merk: Tristar
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8712836973251

Beoordelingen

Gesponsorde producten