Tunturi Cardio Fit S20 Sprinter Bike - Fitness Fiets – Indoor Fietstrainer - Lage instap – Bluetooth - Manuele weerstand

4571473
222.95
Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 44 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Tunturi
4,1 Sterren
Tunturi Cardio Fit S20 Sprinter Bike - Fitness Fiets – Indoor Fietstrainer - Lage instap – Bluetooth - Manuele weerstand
222.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar de perfecte fiets voor beginners? Dan is de Tunturi Cardio Fit S20 Sprinter Bike precies wat je nodig hebt! Met zijn verstelbaar stuur, ergonomisch zadel en geïntegreerde hartslagsensoren biedt deze fiets een comfortabele en effectieve workout. De Bluetooth-functie maakt het mogelijk om de fiets te verbinden met Zwift en Tunturi Routes, terwijl het sterke driehoekige frame een maximaal gebruikersgewicht van 100 kg garandeert.

Voordelen Tunturi Cardio Fit S20 Sprinter Bike
? Pas je stuur en zadel precies aan op jouw voorkeur
? Stevig frame tot wel 100 kg gebruikersgewicht
? Meet je hartslag met hartslagsensoren in het stuur
? Geen stopcontact nodig dankzij batterij gevoede monitor
? Verbind met Zwift en Tunturi Routes via Bluetooth

Verticaal en horizontaal verstelbaar
De S20 Sprinter Bike biedt een training op maat met een verstelbaar ergonomisch zadel in 7 posities en een multi-grip stuur met 5 posities. Het stuur is niet alleen verticaal, maar ook horizontaal verstelbaar, waardoor je de ideale positie voor je handen kunt kiezen. Daarnaast zorgen de waterpas afstelbare achterpoten voor maximale stabiliteit.

Sterke en soepele aandrijving
Het vliegwiel zorgt voor een soepele beweging en realistische weerstand tijdens je workout. Dankzij de batterij gevoede monitor kun je al je energie kwijt en flink zweten, zonder gedoe met stekkers en stopcontacten. Het stalen driehoekige frame garandeert stabiliteit voor gebruikers tot 100 kg en maakt de bike geschikt voor lengtes tot 190 cm.

Bepaal je eigen weerstand
Met een draai aan de weerstandsknop kun je de weerstand handmatig verstellen en de intensiteit van je training aanpassen op jouw eigen tempo en behoeften. De fiets heeft een noodstop waarmee je het apparaat de fiets direct tot stilstand kunt brengen.

Overzichtelijke monitor met tablethouder
Met het heldere display volg je alle belangrijke trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, afstand en hartslag. Je kunt ook direct het aantal verbruikte calorieën aflezen en het batterijpercentage inzien. Dankzij de handige tablethouder kijk je naar je favoriete serie terwijl je traint.

Verstelbare- en verwisselbare voetpedalen
De voetpedalen maken het plaatje compleet, dankzij de verstelbare riemen kun je met elke schoenmaat comfortablel en veilig trainen. De trappers zijn vervangbaar door bijvoorbeeld die van je eigen racefiets. Bovendien biedt deze fiets extra handige functies, zoals transportwielen voor eenvoudige verplaatsing en een handige bidonhouder.

Monteer de fiets eenvoudig in 4 stappen
1. Klik het ergonomische zadel op zijn plaats voor een comfortabele zitpositie
2. Bevestig de stabilizers (poten) om het frame stevig en stabiel te maken
3. Plaats het multi-grip stuur in de gewenste verticale en horizontale posities voor jouw ideale houding
4. Maak de pedalen vast voor een volledige en gebruiksklare S20 Sprinter Bike

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
De Alpe d'Huez beklimmen op de fiets? Zoeven op ski's door de sneeuw van de Alpen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Compatibel met Zwift
Deze Tunturi trainer is compatibel met Zwift. Dit betekent dat de snelheid van de video zich aanpast op het tempo waarin jij traint. Ook de parameters van je training worden realtime gedeeld met Zwift, zodat je een goed overzicht krijgt van je vorderingen.

Maak van elke thuistraining een succes met de Tunturi Cardio Fit S20 Sprinter Bike!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Specificaties
• Afmetingen: L 117 x B 53 x H 121 cm
• Gewicht: 25 kg
• Kleur: zwart, groen
• Display: LCD 80 x 40 mm
• Roterende massa: 11 kg

• Maximaal gebruikersgewicht: 100 kg
• Batterijen: 2 x AAA (inbegrepen)
• Bluetooth
• Transportwielen
• Bidonhouder
• Smartphone-/tablethouder
• Geïntegreerde hartslagsensoren
• Compatibel met Tunturi Routes en Zwift
• SKU: 23TCFS2000
• EAN: 8717842036648

Productspecificaties

  • Merk: Tunturi
  • EAN: 8717842036648

Beoordelingen

Gesponsorde producten