Tunturi exercise bike fitcycle 30

3822011
329.00
Je kunt 65 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 65 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Tunturi
4,1 Sterren
Tunturi exercise bike fitcycle 30
329.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

In beweging blijven? Dat doe je met een hometrainer. Wil je werk maken van je conditie? Kies dan voor de Tunturi FitCycle 30. Deze hometrainer heeft alle belangrijkste basisfuncties die een instapmodel moet hebben.

Comfortabel fietsen
Fietsen is dé manier om soepel in beweging te blijven. Werk veilig en efficiënt aan je conditie. Stel je zadel in op de gewenste hoogte en grijp het multigrip stuur. De verstelbare voetlussen van de pedalen houden je voeten stevig op hun plaats tijdens het trappen. Met al deze eigenschappen zorgt de FitCycle 30 ervoor dat je traint in een ergonomisch stabiele en comfortabele positie.

Manuele weerstanden
Met een roterende massa van 3 kg heb je keuze uit 8 manuele weerstanden. Deze weerstanden stel je handmatig in door aan de knop onder het stuur te draaien. De monitor geeft de getrainde tijd weer, samen met de afstand, de snelheid, je hartslag én het calorieverbruik. Ingebouwde hartslagsensoren meten je hartslag via je hand: geen gedoe met hartslagmeters die niet stevig rond je borstkas zitten. Fietsen saai? Dat hoeft helemaal niet. Plaats je tablet in de tablethouder en volg je favoriete serie tijdens een training.

Train zoals je wilt
Met de transportwielen zet je deze hometrainer daar waar jij wilt: fiets tijdens de work-out midden in de kamer en zet de hometrainer daarna netjes aan de kant. Deze hometrainer van 18 kg verplaats je in een handomdraai.

Het maximale belastbare gewicht voor de hometrainer is 110 kg.

De voordelen van de Tunturi FitCycle 30
? Stabiliteit verzekerd door pedalen met voetlussen
? Ergonomisch verstelbaar multigrip stuur
? Zadel in hoogte verstelbaar
? 8 verschillende trainingsniveaus
? Monitor met weergave van verschillende parameters
? Hartslagfunctie
? Handige houder voor tablet

Op zoek naar een instapmodel hometrainer? Bestel snel deze Tunturi CycleFit 30, plezier gratis meegeleverd!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen hometrainer: L: 87 cm B: 50 cm H: 128 cm
• Gewicht: 18 kg
• Maximaal gebruikersgewicht: 110 kg
• Vliegwiel: 3 kg
• Acht verschillende weerstanden
• Zadel in hoogte verstelbaar
• Multigrip stuur met tablethouder
• Pedalen met voetriemen
• Handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands.

Specificaties

  • Merk: Tunturi
  • EAN: 8717842031254

Beoordelingen

Gesponsorde producten