Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5

3974262
68.10
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Uncharted: Legacy of Thieves Collection - PS5
68.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Uncharted: Legacy of Thieves Collection kopen voor PS5!

Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor PS5 bevat de bejubelde wereldwijde singleplayer-ervaringen van Uncharted 4: A Thief's End en Uncharted: The Lost Legacy, nu volledig geremasterd voor de PS5™-spelcomputer met verbluffende graphics vol detail en een hogere framerate!

Doorgrond de geheimen uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van Nathan Drake en Chloe Frazer. Ga op reis over de hele wereld waarin je gedenkwaardige en meeslepende avonturen beleeft!

Uncharted: A Thief’s End
Drie jaar na de gebeurtenissen na het laatste avontuur, treed je wederom in de voetsporen van schatzoeker Nathan Drake. Dit keer is de befaamde schatzoeker gestopt met zijn onbesuisde zoektochten, tot zijn vermeend verloren broer Sam opeens terugkeert. Hij blijkt bij gevaarlijke mensen in de problemen te zitten en heeft dringend hulp nodig. Nathan kan maar één ding doen: zijn oude leven oppakken om zijn broer aan het gevaar te onttrekken.

In deze filmische actie-RPG ga je op een gevaarlijke reis naar de schat van piraat Henry Avery in de fabelachtige kolonie Libertalia, Madagaskar. Verken idyllische plekken, ga op zoek naar aanwijzingen en zet alles op het spel om het lot van Sam te bepalen!

Uncharted: The Lost Legacy
Begeef jezelf in het leven van Chloe Frazer, die samenkomt met Nadine Ross om door een reusachtige archeologische basis te komen waar een schat ligt begraven: de Tush of Ganesha. Dit mysterieuze artefact ligt ergens in het Western Ghats berggebied verborgen. Chloe’s eigen vader is vermoord door bandieten toen hij zelf zocht naar de schat. Aan jou de taak om Asav Usman af te stoppen, die met het artefact een bloederige burgeroorlog te starten. Lukt het jou om hem af te stoppen?

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk de trailer van Uncharted: The Legacy of Thieves Collection!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719790990
  • Genre games: Actie

Beoordelingen

Gesponsorde producten