Universele pot en flesopener

3785261
12.53
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Universele pot en flesopener
12.53
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Deze universele pot- en flesopener is speciaal ontworpen om het openen van lastige deksels gemakkelijker te maken. Het is een eenvoudig keukenhulpmiddel dat geschikt is voor verschillende maten potten en flessen. Ondanks zijn veelzijdigheid blijft het een compact product dat gemakkelijk kan worden opgeborgen.

De pot- en flesopener heeft een uniek ontwerp dat op veel verschillende deksels past. Het is ideaal voor gebruikers met een verzwakte grip of beperkte beweeglijkheid, omdat het hen in staat stelt deksels weer te openen zonder veel kracht te hoeven gebruiken.

De opener heeft een gevormde rubberen strip aan de binnenzijde die zorgt voor een stevige grip op het deksel. Dit helpt bij het vastgrijpen van de deksels, zelfs als ze glad of moeilijk te openen zijn. De buitenrand van de opener is ergonomisch vormgegeven en voorzien van inkepingen, waardoor u een maximale grip heeft tijdens het knijpen en draaien.

Dankzij de verschillende groottes van de openingen kunnen zowel kleine als zeer grote deksels eenvoudig worden geopend met deze potopener. Het is een handig hulpmiddel dat het openen van potten en flessen in de keuken veel gemakkelijker maakt.

Wat betreft opbergen, is deze pot- en flesopener zeer compact en kan gemakkelijk worden opgeborgen in een besteklade of keukenkast. Hierdoor blijft uw keuken georganiseerd en heeft u altijd het hulpmiddel bij de hand wanneer u het nodig heeft.

Kortom, de universele pot- en flesopener is een handig keukenhulpmiddel dat geschikt is voor verschillende maten potten en flessen. Het biedt comfortabele handvatten en een rubberen grip voor een stevige greep op de deksels. Het is ideaal voor gebruikers met een verzwakte grip en kan compact worden opgeborgen in een besteklade.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5021196709084
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Rubber
  • Afmeting (cm): 55x13x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 135.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten