Uribag - dames

3991003
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Totale Zorgwinkel
4,2 Sterren
Uribag - dames
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

De Uribag: jouw ideale urinaal voor onderweg

Soms kan het voorkomen dat je dringend naar het toilet moet, maar er simpelweg geen toilet in de buurt is. Denk aan een lange autorit, tijdens het sporten of tijdens een kampeertrip. Gelukkig is daar de Uribag, een handig en herbruikbaar urinaal dat jou de oplossing biedt. De Uribag is discreet en onopvallend en kan gemakkelijk urine opvangen in de lekvrije opvangzak.

De Uribag bestaat uit een kunststof koker met anti-lekdop en een opvouwbare latex opvangzak. Na gebruik sluit je de Uribag af met de anti-lekdop. Je kunt het legen op een later moment doen, op een voor jou geschikt moment. Na leging en reiniging met water en zeep, kun je de opvangzak eenvoudig terugvouwen in de koker. De Uribag is meerdere malen te gebruiken.

Of je nu staat of ligt, de Uribag is in beide houdingen te gebruiken. Bovendien is er ook een herenmodel beschikbaar. Klik hier om deze te bekijken.

De Uribag heeft een hoogte van 8 cm en een diameter van 8 cm, dus gemakkelijk mee te nemen onderweg. Met de Uribag hoef je nooit meer bang te zijn om geen toilet in de buurt te hebben en kun je met een gerust hart op pad gaan.

Productspecificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 8719326007410
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten