V-part - Statafel 3 delig- Wit - Ø80 cm inklapbaar Partytafel Bartafel

4017372
53.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vepa-Bins
4,5 Sterren
V-part - Statafel 3 delig- Wit - Ø80 cm inklapbaar Partytafel Bartafel
53.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Welkom bij de V-part statafel! Deze stijlvolle en praktische statafel is de ideale keuze voor elk feest of evenement waarbij u extra tafelruimte nodig heeft.

De statafel bestaat uit drie delen en is volledig inklapbaar, waardoor hij gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Het tafelblad is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een mooie ronde vorm, waardoor hij geschikt is voor maximaal 8 personen.

De V-part statafel heeft een lichtgewicht ontwerp van slechts 4,5 kg en is voorzien van een stevig metalen frame met een mooie witte kleur. Het frame is inklapbaar en heeft een hoogte van 112 cm en een diameter van 80 cm, waardoor u hem gemakkelijk kunt gebruiken als partytafel of bartafel.

Bovendien is de hoogte van de statafel instelbaar, zodat u hem kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en comfort. Of u nu een feestje geeft, een vergadering houdt of gewoon extra tafelruimte nodig heeft, de V-part statafel is de perfecte keuze.

Kies vandaag nog voor de V-part statafel en geniet van een stijlvolle, praktische en gemakkelijk te gebruiken tafel voor elk evenement.

Specifiacties V-Part statafel:

Afmeting: 110 x 80 cm
Eenvoudig inklapbaar
Eenvoudig schoon te maken
Stabiel en stevig
Zeer geschikt voor o.a. feesten
Kleur: wit

Over V-Part

V-Part staat voor praktische en kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Het assortiment bestaat onder andere uit afvalbakken, pedaalemmers voor keukens en badkamers, papierbakken, wasmanden, kapstokken en garderoberekken. Kortom, een variëteit aan stijlvolle, betaalbare producten voor thuis en kantoor.

Specificaties

  • Merk: V-Part
  • EAN: 8713631719563
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 80x80x110 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten