V-tac VT-3230 Insectenlamp - 2x15W - 100m bereik - UV licht - Grijs

2371647
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Werking
Deze insecten verdelger lokt muggen en andere insecten via zijn blauw UV-licht en elektrocuteert ze vervolgens door middel van het spanningsrooster. De lamp is zowel vrijstaand te gebruiken als aan een plafond te monteren met de meegeleverde ketting. De lamp werkt het beste wanneer er zo weinig mogelijk ander licht aanwezig is.

Bereik
Het toestel is voorzien van een 2x 15W UV lamp. Deze zorgt ervoor dat de insect killer een bereik heeft van 100 m². De lamp is gemakkelijk aan/uit te schakelen met de schakelaar welke zich op de lamp bevind.

Milieuvriendelijk
Het toestel maakt geen gebruik van chemische producten en is daardoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook volledig geurloos. Om de veiligheid te waarborgen, adviseren wij de lamp hoog weg te zetten en uit de buurt van kinderen te houden.

Schoonmaken
De insectenkiller is eenvoudig te reinigen en voorzien van een krasbestendige aluminium behuizing. Het bakje aan de onderkant is gemakkelijk los te maken, waardoor je het bakje met insecten gemakkelijk kun legen en snel kunt schoonmaken.

Specificaties
Spanning: 230V
UV-bereik: 100m²
Lamp: UV-A lamp 2 x 15 W

Productspecificaties

  • Merk: V-tac
  • EAN: 3800157654364
  • Afmeting (cm): 50,5x28,9x10 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 2220.0
  • Ongediertebestrijding tegen: Vliegen

Beoordelingen

Gesponsorde producten