Vaas Vis 24x5,8x11,7cm

4100768
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Vaas Vis 24x5,8x11,7cm
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving


Breng de schoonheid van de oceaan naar je interieur met deze betoverende Vaas Vis, een set van 5 kleine vis vaasjes samengevoegd tot een charmant geheel. Met een afmeting van in totaal 24x5,8x11,7cm biedt deze set een unieke en veelzijdige manier om bloemen en groen te presenteren.

Elk vaasje in deze set is individueel gevormd als een elegante vis, met aandacht voor detail die de natuurlijke gratie van zeedieren vastlegt. De delicate rondingen en gladde lijnen van elke vaas voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte waarin ze worden geplaatst.

Het samengevoegde ontwerp van de vijf vaasjes creëert een boeiende visuele compositie die zowel esthetisch als functioneel is. Of je nu een enkel boeket wilt presenteren of verschillende bloemen in elk vaasje wilt plaatsen, deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve arrangementen.

Plaats deze unieke vaasjes op een vensterbank, een salontafel of een plank en laat ze dienen als een prachtig accentstuk dat de aandacht trekt en bewondering oproept. Hun veelzijdige ontwerp past perfect in diverse interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn deze vaasjes duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische en toch stijlvolle toevoeging zijn aan elk huis of kantoor.

Voeg een vleugje maritieme charme toe aan je decor met deze prachtige Vaas Vis set en laat je creativiteit bloeien terwijl je geniet van de schoonheid die ze te bieden hebben.



Productspecificaties

  • Merk: No brand
  • Artikelnummer: 0014760
  • EAN: 8720006922886
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 24x5,8x11,7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 575.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten