Vacumeermachine FSV2860 Top Line - Foodsaver

Omschrijving

Vacumeermachine FSV2860 Top Line van Foodsaver.

Compact vacumeersysteem uitgevoerd in hoogwaardig RVS. Met één druk op de knop verpakt dit model de waren luchtdicht en is het tot 5 keer langer houdbaar.

Bewaar de folierol in het apparaat en snijd af met het geïntegreerde snijdsysteem. Zo wordt er niet meer folie gebruikt dan nodig is.

Met de bijgeleverde vacumeerslang is het eenvoudig om delicate waren, zoals koekjes, chips en cornflakes, in bussen te bewaren. Simpelweg door de bus te vullen, deksel plaatsen, slang aansluiten, op de knop bus vacumeren drukken en de waren zijn langer vers en knapperig dan bij conventionele bewaarmethoden.

Het vacuüm verpakken van producten is heel eenvoudig (zie afbeelding 2):
Plaats de open zijde van de folie in de vacuümkamer en vergrendel het apparaat. Kies het geschikte programma en met één druk op de knop wordt het vacuüm proces gestart. Na het vacumeren sealt de Top line de zak automatisch dicht. Wanneer het seal proces klaar is, dooft het lampje en kan de foliezak uitgenomen worden.

Niet voldoende plaats op het aanrecht op in de kast voor de Top line? Dit apparaat beschikt over een unieke opbergstand, doordat dit apparaat verticaal is op te bergen, neemt hij weinig ruimte in beslag.

Specificaties:
- 10.5cm x 42.5cm x 28cm
- 4kg
- RVS/ABS
- 105 Watt

Inclusief:
- Folierol 28 x 300 cm
- 5x Vacuümzak 20 x 29 cm
- 5x Vacuümzak 28 x 36 cm
- Vacumeerslang
- Handleiding



Bekijk het filmpje:

Specificaties

  • Merk: Foodsaver
  • EAN: 5060134330638
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 420x280x105 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten