VDG Atlanta stoel-bank loungeset - 4-delig

4606052
1769.00
Je kunt 353 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 353 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Atlanta stoel-bank loungeset - 4-delig
1769.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Atlanta/Mindo stoel-bank loungeset - 4-delig

Is die knusse, huiselijke sfeer ook wat jij mist in jouw tuin? Dan is de Atlanta/Mindo loungeset de oplossing voor jou! Deze loungeset bestaat uit een 3-zits bank, 2 loungestoelen en een loungetafel. Door de opzet van de Atlanta loungebank met loungestoelen krijg je direct het woonkamer gevoel, alleen dan buiten! Ideaal om lekker tot rust te komen met een goed boek of gezellig thee drinken met vriendinnen of familie. Deze loungeset is ideaal voor het ontspannen alleen of samen. Door het teakhout van de Mindo loungetafel krijgt deze loungeset een warme uitstraling. In deze stoelen of bank wil je al te graag neer ploffen! Jij ook? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen van de Atlanta loungeset

De Atlanta loungeset is gemaakt van aluminium. Hiervoor is bewust gekozen omdat dit materiaal veel positieve eigenschappen heeft. Zo is aluminium roestvrij en stevig! Deze loungeset is dan ook onderhoudsvrij en dat maakt het genieten op deze loungeset toch wel zo lekker. Schoonmaken van het frame is heel eenvoudig met sopje van water en zeep. De kussens zijn voor zien van een royale vulling en hebben een mooie antracieten kleur. Door deze goed gevulde kussens ben je verzekerd van optimaal zitcomfort! De kussens zijn voorzien van een rits, hierdoor kan je de hoezen eenvoudig uitwassen mochten ze vies zijn geworden. Een ideale set voor elke tuin! 

Eigenschappen Mindo loungetafel

De Mindo loungetafel is een perfecte tafel voor jouw hapjes en drankjes! Door de lengte van 150 cm. kan iedereen erbij. Het onderstel van deze tafel is gemaakt van aluminium. Een materiaal dat licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Zo verplaats je de loungetafel gemakkelijk en hoef jij je geen zorgen te maken over het verzorgen van deze tafel! Het teakhouten tafelblad zorgt voor een warme uitstraling. Teakhout is een natuur product dat met de tijd zal gaan vergrijzen en mogelijk barstjes zal gaan vertonen. Dit doet niet af aan de kwaliteit van jouw loungetafel! Mocht je de tafel graag langer in de originele kleur willen behouden, kan je de tafel behandelen met een teak protector. Met een teak shield zorg je ervoor dat de tafel beschermd wordt tegen vuil en vocht. Het is niet aan te raden om de tafel af te dekken met een hoes. Het teakhout moet kunnen blijven ademen anders kunnen er lelijke vlekken ontstaan. 

Deze loungeset bestaat uit:

1x Atlanta 2-zitsbank
2x Atlanta Loungestoel
1x Mindo Loungetafel 150x75 cm.

De Altanta/Mindo loungeset wordt natuurlijk geleverd inclusief bijhorende loungekussens maar exclusief decoratie. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090304527536
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 43.0
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 150x75x35 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten