VDG Jasmine - Natural / Liam tuinset - 180x100 cm.

4591308
2599.00
Je kunt 519 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 519 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Jasmine - Natural / Liam tuinset - 180x100 cm.
2599.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine - Natural/Taste Liam tuinset - 240x100 cm. 

Zoek je de perfecte combinatie van vroeger en nu? Ga dan voor de Jasmine/Liam tuinset. Deze tuinset is geschikt voor 6 personen en straalt een gezellige warmte uit. Dit komt voort door de natuurlijke kleuren die in de tafel en stoel worden gebruikt. De Liam tuintafel van Taste is volledig gemaakt van teakhout. Hierdoor heb je een onderhoudsvriendelijke tafel en is hij heel mooi. In combinatie met de Jasmine tuinstoel heb je een prachtige combinatie! Het natuurlijke wicker sluit perfect aan bij de tafel, alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Wil jij deze prachtige set ook in jouw tuin hebben staan? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen van de Jasmine dining tuinstoel

Het frame van de Jasmine dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Het frame heeft een antraciet kleurige coating welke kras- en stootvast is. Om het frame is het kunststof wicker gevlochten. Het wicker is uitgevoerd in een natuurlijke kleur en combineert dus erg goed bij het frame. Met de Jasmine tuinstoel ga je terug in de tijd. Het rotan van vroeger is nu vervangen door het kunststof vlechtwerk. Dit is onderhoudsvriendelijk en veel duurzamer dan het rotan van vroeger. De open structuur van de Retro vlinder tuinstoel geeft een ruimtelijk effect.

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout. 

Deze set bestaat uit: 

6x Jasmine dining tuinstoel - Natural
1x Taste Liam tuintafel - 240x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097334627670
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten