VDG King Paloma Grijs/Rome grey 100 cm. - tuinset 3-delig

3758565
769.00
Je kunt 153 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 153 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG King Paloma Grijs/Rome grey 100 cm. - tuinset 3-delig
769.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

King Paloma Grijs/Rome grey 100 cm. - tuinset 3-delig

Wil jij ook graag lekker dineren op je balkon in stijl? Dat kan met deze King/Rome tuinset! De King tuinstoel is uitgevoerd met een hoge rugleuning en wordt standaard geleverd met comfortabele kussens. Het grijze wicker geeft een stijlvolle uitstraling aan deze tuinset. Ook past deze kleur perfect bij het grijze teakhout van de Rome tuintafel. Deze vierkante tuintafel heeft een lengte van 100 cm. en past daarme ook in kleinere tuinen of balkons! Ideaal om lekker van de zomerse dagen te genieten in eigen tuin of balkon. Je besteld deze tuinset eenvoudig online!

Eigenschappen King dining tuinstoel

Het frame van de King dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Voor dit materiaal is bewust gekozen. Aluminium is namelijk erg stevig, licht van gewicht en het grote voordeel is dat aluminium niet kan gaan roesten. Om het frame van de tuinstoel is het vlechtwerk gevlochten. Het vlechtwerk is gemaakt van kunststof en is super stevig. Hierdoor heeft de tuinstoel een lange levensduur. De stoel is uitgevoerd in de kleur paloma grey. Kenmerkend aan deze wicker tuinstoel is het zitcomfort. Door de hoge rugleuning heb je extra veel steun in je rug.

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel is volledig vervaardigd uit teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Je hebt dus geen last van splinters wanneer je met je armen op het tafelblad leunt. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Mocht je de originele kleur willen behouden dan kun je de houten tuintafel het beste behandelen met een teakprotector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken adviseren wij om de teak tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze 3-delige tuinset bestaat uit:

2x King dining tuinstoel - Paloma Grey
1x Rome tuintafel 100x100 cm. - Grey

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090309527579
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 2

Beoordelingen

Gesponsorde producten