VDG Manhattan - White Grey/Allure Rome grey 170 cm. tuinset - 5-delig

3933406
1539.00
Je kunt 307 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 307 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Manhattan - White Grey/Allure Rome grey 170 cm. tuinset - 5-delig
1539.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teakhouten tuinset met verstelbare Manhattan tuinstoel en Rome tafel  

Ben jij op zoek naar een verstelbare tuinset met een stoere uitstraling? Dan is je zoektocht ten einde! De Rome tuintafel van Allure heeft een robuuste look door het teakhout met grey wash. Combineer deze tafel met de Manhattan verstelbare tuinstoel en je hebt een winnaar! Het grey wash teakhout staat ongelofelijk goed bij het white grey wicker van de Manhattan tuinstoelen. De tuinstoelen zijn ook gemakkelijk middels een gasveer te verstellen zodat iedereen de perfecte houding kan bereiken. Wat wil je nog meer? Je besteld deze tuinset gemakkelijk direct online.

Eigenschappen Manhattan dingstoel met verstelbare rugleuning

Het vlechtwerk van de Manhattan verstelbare tuinstoel heeft een unieke look. Dit komt door de mooie white grey kleur en het robuuste wicker. De rugleuning is gemakkelijk te verstellen door middel van een gasveer. Dit zorgt ervoor dat de rugleuning traploos te verstellen is en hierdoor in elke gewenste houding te zetten is! De stoel heeft een frame van aluminium. Aluminium heeft als voordelige eigenschappen dat het licht van gewicht is, onderhoudsvriendelijk en niet kan roesten. Deze mooie verstelbare tuinstoel wordt standaard geleverd met zit- en rugkussens. De antraciet kleurige kussens passen perfect bij het white grey van de tuinstoel en zitten ook nog eens zalig! 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De teakhouten tuintafel Rome van Allure is een stoere en robuuste tuintafel. Teakhout valt onder de categorie hardhout en is hierdoor bijzonder geschikt voor tuinmeubelen. Zo is het teakhout van nature vettig waardoor het verrassend zacht aanvoelt. Het hout van deze tafel is behandeld met een grey wash, hierdoor krijgt de Rome tuintafel zijn unieke look. Door de weersinvloeden van buiten zal de tuintafel nog gaan vergrijzen. Ook zal deze tafel barstjes en haarscheurtjes krijgen. Geen paniek, dit is een natuurlijkproces! Dit doet niks af aan de kwaliteit van je tuintafel. Mocht je graag de originele kleur willen behouden is het mogelijk de tuintafel te behandelen met een teak protector. Door een teak shield te gebruiken maak je de tafel water- en vuilafstotend. Deze tafel heeft het nodig om te kunnen ademen, hierdoor raden wij af om de tafel af te dekken met een afdekhoes. Dit kan er voor zorgen dat je lelijke vlekken in je tuintafel krijgt die je niet meer kunt verwijderen. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090300777744
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten