VDG Mante Dessert/Rome brown 100 cm. tuinset - 5-delig

3715580
995.00
Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Mante Dessert/Rome brown 100 cm. tuinset - 5-delig
995.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Mante Dessert/Rome 100 cm. tuinset - 5-delig

De Mante Dessert/Rome tuinset heeft een landelijke uitstraling en is dan ook een echte eyecatcher in je tuin. Aan deze tuinset geniet je van een gezellige barbecue met vrienden of familie. Met zijn lengte van 100 cm. biedt de teak tuintafel plaats aan 4 personen. Je kan eventueel nog 2 extra stoelen aanschuiven aan de kopse kanten van de houten tuintafel, zodat je met 6 personen kunt dineren. Wil jij binnenkort ook genieten van deze stoere tuinset? Bestel de Mante/Rome tuinset eenvoudig online en laat hem bij jou thuis bezorgen.

Eigenschappen Mante wicker tuinstoel

De Mante tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een hoog zitcomfort. De wicker tuinstoel is uitgerust met een zit- en rugkussen. Het frame van de Mante wicker tuinstoel is gemaakt van stevig aluminium. Dit materiaal is licht in gewicht, onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Om dit frame is het kunststof wicker gevlochten.

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel is volledig vervaardigd uit teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Je hebt dus geen last van splinters wanneer je met je armen op het tafelblad leunt. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Mocht je de originele kleur willen behouden dan kun je de houten tuintafel het beste behandelen met een teakprotector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken adviseren wij om de teak tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Mante wicker tuinstoel - Dessert
1x Rome tuintafel 100x100 cm. - Natural brown

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7435112931929
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten