VDG Mante Paloma Dessert/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig

3758595
995.00
Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 199 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Mante Paloma Dessert/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig
995.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Mante Dessert/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig

Op zoek naar een compacte tuinset met unieke uitstraling? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! De Mante/Rome tuinset heeft een robuuste uitstraling door het massieve teakhout van de Rome tuintafel. Het teakhout van de Rome tafel is behandeld met een grey wash voor mooie grijze kleur van de tafel. De mante tuinstoelen geven deze tuinset een warm tintje door het zand kleurige wicker. Door de royale kussens ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De vierkante tuintafel heeft een afmeting van 100x100 waardoor deze tuinset ook op een balkon of kleine tuin neergezet kan worden. Bestellen van deze tuinset kan direct online! 

Eigenschappen Mante dining tuinstoel Dessert

De wicker tuinstoel Mante is een kunststof gevlochten tuinstoel. De diningstoel heeft een half rond kunststof vlechtwerk in de frisse kleur Dessert. De stoel wordt geleverd inclusief zit en rugkussens. De Mante dining tuinstoel heeft een aluminium frame met daarom heen een Kunststof vlechtwerk. Het vlechtwerk is halfrond en heeft de kleur Paloma grijs. Tuinstoelen met een aluminium frame en een wicker vlechtwerk zijn erg onderhoudsvriendelijk. Aluminium heeft als voordelen, het gewicht, de sterkte maar ook dat het niet kan gaan roesten. Deze stoel van wicker heeft een actieve zithouding wat de stoel erg comfortabel maakt. Het vlechtwerk geeft de stoel een frisse en luxe uitstraling. De dining tuinstoel wordt geleverd inclusief bijhorend zit en rugkussen. Dit kussens heeft aan de achterzijde een rits zodat u het kussen koud kunt wassen.

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel is volledig vervaardigd uit teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Je hebt dus geen last van splinters wanneer je met je armen op het tafelblad leunt. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Mocht je de originele kleur willen behouden dan kun je de houten tuintafel het beste behandelen met een teakprotector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken adviseren wij om de teak tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Mante tuinstoel - Dessert
1x Rome tuintafel 100x100 cm. - Grey

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090303393323
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten