VDG Teresa black/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig

3758618
989.00
Je kunt 197 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 197 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VDG Teresa black/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig
989.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Teresa black/Rome grey 100 cm. - tuinset 5-delig

Heb jij niet zoveel ruimte buiten en wil je toch graag een stijlvolle tuinset neer zetten? Dan is deze Teresa/Rome combinatie perfect voor jou! De Rome tuintafel is gemaakt van massief teakhout en behandeld met een grey wash. Door deze grey wash krijgt de tafel zijn authentieke grijze kleur. De vierkante tafel heeft een lengte van 100 cm. waardoor hij niet veel ruimte in beslag neemt. De Teresa tuinstoelen passen hier perfect bij! De mooie zwarte kleur springt er echt uit bij de grijze tafel. Deze set is echt een blikvanger voor in jouw tuin of op jouw balkon! De Teresa tuinstoelen zijn gemaakt van rope, waardoor ze ook helemaal voldoen aan de laatste tuintrends. Sierlijker dan dit kan je het niet krijgen! Wacht niet tot het te laat is en bestel direct online! 

Eigenschappen Teresa dining tuinstoel

De Teresa tuinstoel is een stevige tuinstoel welke stapelbaar is. Hierdoor bespaar je veel ruimte als je hem op wilt bergen in de schuur. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van sterk staal.  Voor extra bescherming is het frame behandeld met een coating welke kras- en stootvast is. Om dit frame is het rope bevestigd. Dit materiaal is het beste te omschrijven als een soort touw met een kunststof kern. Rope is bestand tegen diverse weersinvloeden en heeft een hoge kleurvastheid. De buitenkant voelt comfortabel aan en heeft als voordeel dat het niet heet kan worden in de zon. 

Eigenschappen Rome teakhouten tuintafel

De Rome tuintafel is volledig vervaardigd uit teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Je hebt dus geen last van splinters wanneer je met je armen op het tafelblad leunt. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de tuintafel. Mocht je de originele kleur willen behouden dan kun je de houten tuintafel het beste behandelen met een teak protector. Om de tafel vocht- en waterafstotend te maken adviseren wij om de teak tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze 5-delige tuinset bestaat uit:

4x Teresa tuinstoel - Black
1x Rome tuintafel 100x100 cm. - Grey

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090315529581
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 42.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten