Vdgarde Andorra/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar

4615644
2799.00
Je kunt 559 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Andorra/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar
2799.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vdgarde Andorra/Noah tuinset - 7-delig - stapelbaar

De Vdgarde Premium Andorra/Noah tuinset is een prachtig voorbeeld van een landelijke tuinset met een stoere touch. De Andorra tuinstoel straalt landelijke charme uit door de combinatie van wicker en teakhout, terwijl het zichtbare aluminium frame een stoere touch toevoegt. De ruime Noah tuintafel krijgt zijn landelijke uitstraling dankzij het warme bruine teakhouten tafelblad, bestaande uit individuele planken die extra stijl toevoegen. De tafel krijgt ook een stoere uitstraling door zijn uniek vormgegeven RVS poot. Met deze Andorra/Parma tuinset heb je niet alleen een blikvanger in je tuin staan, ook een praktische set! Dit komt door de stapelbare functionaliteit van de tuinstoelen, waardoor je gemakkelijk opbergt. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze tuinset. Bestel direct online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen van de stapelbare Andorra tuinstoel 

De Andorra tuinstoel is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en wicker. Aluminium is een uitstekende keuze voor tuinmeubilair vanwege zijn duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Het aluminium frame van de stoel is voorzien van een beschermende coating. Het zitgedeelte van de Andorra tuinstoel bestaat eveneens uit aluminium, waardoor de stoel ook comfortabel zonder kussen te gebruiken is. Met het bijgeleverde kussen geniet je echter van extra comfort. Het vlechtwerk van de tuinstoel is van uitstekende kwaliteit en heeft een mooie natuurlijke tint. Net als aluminium is ook wicker vrijwel onderhoudsvrij. We raden echter aan om het vlechtwerk schoon te maken indien nodig, bijvoorbeeld bij vogelpoep of bladeren op het wicker. De meegeleverde kussens zijn bovendien behandeld met een waterafstotende coating, maar zijn niet volledig waterdicht. De coating maakt het echter eenvoudig om gemorste vloeistoffen weg te vegen. De kussenhoezen zijn voorzien van ritsen, zodat ze kunnen worden gewassen indien nodig. We adviseren de kussens op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt om hun levensduur te verlengen.

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

Het frame van de Noah tuintafel is ontworpen met unieke schuine balken, wat niet alleen zorgt voor stevigheid maar ook een prachtige uitstraling geeft! Deze tafel combineert teakhout en RVS, wat resulteert in een industriële look. RVS is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest, terwijl teakhout van nature goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Het teakhout zal echter in de loop der tijd natuurlijk verkleuren, iets wat normaal is voor dit type hout. Als je dit wilt voorkomen, kun je het hout behandelen met een teak protector. Het is niet nodig om teakhout af te dekken, omdat dit juist ongewenste vlekken kan veroorzaken.

 

Deze set bestaat uit: 

6x Van der Garde Premium Andorra tuinstoel stapelbaar 
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Van der Garde Tuinmeubelen
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097356467469
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten