Vdgarde Jasmine black /Noah tuinset - 7-delig

4615650
2979.00
Je kunt 595 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 595 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Jasmine black /Noah tuinset - 7-delig
2979.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine black /Noah tuinset - 7-delig 

Een landelijke tuinset met een stoere look? Dan zeg je de Jasmine black/ Noah tuinset. De Jasmine tuinstoel heeft een antraciet wicker vlechtwerk in een modern jasje. Het antracieten frame zorgt voor een stoere look. De royale Noah tuintafel heeft een teakhouten tafelblad met prachtig afgewerkte losse planken teakhout, wat zorgt voor een warme uitstraling. De stoere look komt terug door het uniek vormgegeven RVS onderstel. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen Jasmine black tuinstoel

De vlindervormige Jasmine tuinstoel heeft een rertro look. De tuinstoel is gemaakt van wicker, wat zorgt voor een heerlijk comfort. De Jasmine stoel heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Het frame van de dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, waardoor het licht van gewicht is en gemakkelijk te onderhouden is. Het frame is voorzien van een antracietkleurige coating die kras- en stootbestendig is. Het kunststof wicker is om het frame gevlochten en heeft een elegante zwarte kleur die uitstekend bij het frame past.

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

De Noah tuintafel van Taste heeft een industriële uitstraling door het prachtige teakhouten tafelblad in combinatie met een uniek RVS frame. De opvallende vorm van het frame maakt het echt tot een blikvanger in jouw buitenruimte. Roestvrij staal (RVS) is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest, diverse weeromstandigheden en is onderhoudsvriendelijk. Teakhout zorgt voor een warme uistraling en is heel erg stevig. Teakhout is bestand tegen diverse weersomstandigheden, alleen de blootstelling kan wel ervoor zorgen dat het hout verkleurd na verloop van tijd. Dit is een normaal proces en kun je voorkomen door het hout te behandelen met een teak protector. Het is echter niet nodig om teakhout af te dekken, omdat dit juist ongewenste vlekken kan veroorzaken.

 

Deze set bestaat uit: 

6x Jasmine black tuinstoel
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097329421405
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten