Vdgarde Jasmine natural /Noah tuinset - 7-delig

4615642
2979.00
Je kunt 595 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 595 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Vdgarde Jasmine natural /Noah tuinset - 7-delig
2979.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Jasmine naturel/Noah tuinset - 7-delig 

Teakhouten tuinset met een uniek frame? Dan zeg je de Jasmine natural/ Noah tuinset. De Jasmine tuinstoel heeft een modern en uniek wicker vlechtwerk. De tuinstoel hoort helemaal bij de trends van nu. Het antracieten frame zorgt voor een stoere look. De royale Noah tuintafel heeft een teakhouten tafelblad met prachtig afgewerkte losse planken teakhout, wat zorgt voor een warme uitstraling en natuurlijke uitstraling. Door het uniek vormgegeven RVS onderstel, is deze tuinset een échte eyecatcher. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen Jasmine black tuinstoel

De Jasmine tuinstoel straalt retro vibes uit. Vervaardigd uit wicker, biedt deze stoel een heerlijk comfortabel zitcomfort. Met zijn moderne en tijdloze uitstraling past de Jasmine stoel perfect in elke tuin. Het frame van de dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, waardoor het licht van gewicht is en eenvoudig te onderhouden. Voor extra bescherming is het frame voorzien van een antracietkleurige coating die bestand is tegen krassen en stoten. Het kunststof wicker wordt met een uniek patroon om het frame gevlochten. De elegante bruine kleur past perfect bij het tafelblad van de Noah tuintafel. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

Geniet van het buitenleven met een gezelschap van 6 personen met de royale Noah tuintafel van 260x100 cm. Niet alleen heb je voldoende ruimte met deze tuintafel, de tuintafel heeft ook een prachtige uitstraling. De combinatie van het uniek ontworpen RVS frame en teakhouten blad zorgt voor een industriële uitstraling. Roestvrij staal (RVS) is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest en verschillende weersomstandigheden, en bovendien gemakkelijk te onderhouden is. Teakhout voegt een warme uitstraling toe en staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid. Hoewel teakhout bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, kan langdurige blootstelling wel leiden tot verkleuring van het hout. Dit is een natuurlijk proces dat kan worden voorkomen door het hout te behandelen met een teak protector. Het is echter niet nodig om teakhout af te dekken, omdat dit juist ongewenste vlekken kan veroorzaken.

Deze set bestaat uit: 

6x Jasmine natural tuinstoel
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097330097026
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 48.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten