trends van Blokker

ventilatoren & airco's.

Een verkoelend briesje kan zo welkom zijn als je thuis zit te werken of tijdens een plakkerige nacht. Thyra is dé expert als het gaat om het koelen van je huis. Met haar tips kun jij de juiste keuze maken. Van tafelventilator tot airco en alles ertussenin.

trends van Blokker

ventilator & airco expert Thyra

Veelgestelde vragen

Thyra is onze expert als het gaat om het koelen van een kamer in je huis. Ze zit in het team van Electra en is verantwoordelijk voor de inkoop van ventilatoren en airconditioners. Hierdoor weet ze precies welke apparaten, je wanneer en waarvoor nodig hebt. En wat de voor- en nadelen zijn van deze verschillende apparaten.

TIP: Ionisatie ventilator ​

Sommige ventilatoren hebben een ionisatie functie. Dit wil zeggen dat er een elektrische lading wordt aangebracht over rondvliegende (stof)deeltjes. Deze worden hierdoor verzwaard en vallen op de grond. Hierdoor geniet je niet alleen van een briesje in huis, maar ook van een schonere lucht.​

4 nuttige tips

Combineer de ventilator met airconditioning

Als je een airconditioning hebt, kan het gebruik van een ventilator helpen om de koude lucht beter te verspreiden in de kamer en de airconditioning efficiënter te maken.

Open af en toe ramen en deuren

Zet deuren en ramen open om frisse lucht binnen te laten en laat de ventilator de lucht circuleren. Dit zorgt voor een verfrissend briesje en helpt de luchtvochtigheid te verminderen.

Creëer luchtstroom boven het bed

Richt je ventilator ’s nachts op je bed. Dan heb je veel minder last van muggen. Die hebben namelijk een hekel aan wind. Let er wel op dat de ventilator niet in je gezicht blaast.

Reinig of vervang het luchtfilter regelmatig

Een vuil luchtfilter kan de efficiëntie van je airconditioner verminderen, waardoor deze harder werkt en je energierekening stijgt. Reinig of vervang het filter elke 1-3 maanden.

Verkoel je huis met ventilatoren en airco's van Blokker

Verkoelend briesje kan zo welkom zijn als je thuis zit te werken of tijdens een plakkerige nacht. Gelukkig is Blokker dé expert als het gaat om het koelen van je huis. Met onze tips kun jij de juiste keuze maken, van tafelventilator tot airco en alles ertussenin.

Tafelventilator: voor een frisse wind

Een tafelventilator is een compacte oplossing voor een verkoelend briesje tijdens het werken of slapen. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en passen op bijna elk oppervlak.

Airco: voor optimale koeling

Wil je je hele huis koel houden? Kies dan voor een airco van Blokker. Deze zorgt voor een aangename temperatuur in meerdere kamers en helpt ook bij het reguleren van de luchtvochtigheid.

Advies van Blokker: maak de juiste keuze

Weet je niet zeker welke oplossing het beste bij jou past? Kom dan langs bij een Blokker bij jou in de buurt. Onze medewerkers geven je graag persoonlijk en vriendelijk advies om de perfecte ventilator of airco te vinden.