Vergaderstoel Milano Zwart

2573189
217.95
Je kunt 43 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 43 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met deze comfortabele design stoel geef je in een handomdraai een unieke uitstraling aan je kantoor of interieur. De stoel is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar voor een comfortabele zithouding.

Vergaderstoel Milano zwart

Deze Milano kantoorstoel heeft een luxe uitstraling door de gebruikte materialen. Het onderstel van de stoel is gemaakt van onderhoudsvriendelijk verchroomd metaal. De zitting is gemaakt van geglazuurd hout en bekleed met slijtvast en kleurvast synthetisch leer. Dit leer is waterafstotend en heel gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over vlekken en kringen.

Zwarte eetkamerstoel

Deze stoel is niet alleen heel geschikt voor een kantoor-, of vergaderruimte. Hij misstaat ook zeker niet als eetkamerstoel aan je eettafel thuis. Of wat dacht je van een wachtruimte, gang of ontvangsthal. De mogelijkheden zijn oneindig.

Verstelbare design vergaderstoel

Het bijzondere aan de Milano stoel is dat de zithoogte verstelbaar is. Hierdoor kun je elke stoel aanpassen aan de hand van je eigen wensen. De zitting kan ten opzichte van de voet 360 graden ronddraaien voor extra gebruiksgemak.

? Breedte: 57 cm
? Hoogte: 85-100 cm
? Zithoogte: 40-53 cm
? Zitdiepte: 50 cm
? Hoogte armleuning: 52-67 cm
? Stoffering: PU leder
? Kleur: Zwart
? Kleur frame: Aluminium/hout

Specificaties

  • Merk: IVOL
  • EAN: 5601570629186
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten