Vibrolegs Voetmassage - Massageapparaat met vibratie - foot massager - stimuleert bloedsomloop voor voeten

Omschrijving

MediaShop VibroLegs - massagewonder voor de benen

Leun achterover en geniet van een rustgevende massage metVibroLegs. Roterende massagekoppen masseren de voeten, de aangename trillingenstimuleren de bloedsomloop en verkwikken en ontspannen vermoeide en krachtelozebenen.

 

-     VIBRATIE & MASSAGE -Het vibratiebord stimuleert de bloedsomloop, ontspant en vitaliseert de benenmet de perfect gecoördineerde combinatie van vibratie en massage. Belast hetapparaat nooit met uw volle lichaamsgewicht, want dat kan het apparaatbeschadigen. Voor gevoelige vloeren is het ook aan te raden een geschikteondervloer te gebruiken om mogelijke schade te voorkomen.

-     ONTSPANT& VERSTERKTD: De roterende massagekoppen in de voetplaat masseren ook demiddenvoet, zodat het massageapparaat zorgt voor een ontspannend wellnessmoment.

-     EASY TO USE - Debeenmassager is eenvoudig te bedienen met de zelfverklarende afstandsbediening.Twee automatische programma's zorgen voor ontspanning met één druk op de knop.

-      RUIMTEBESPARENDE OPBERGING - Met zijn compacteafmetingen kan het voetmassageapparaat ruimtebesparend worden opgeborgen. Deafneembare siliconen voetkussens zorgen voor een hygiënische reiniging.

-     LEVERING & DETAILS -1x VibroLegs ontspannend en vitaliserend massageapparaat voor voeten en benen,1x afstandsbediening, 1x massageschema

 

 

 

U kunt het massageapparaat eenvoudig bedienen met demeegeleverde afstandsbediening en genieten van pure ontspanning met 2volautomatische programma's. De handmatige modus maakt bovendien individueleaanpassing aan uw wensen mogelijk.

 

De siliconen voetkussens zijn afneembaar en zorgen voor eeneenvoudige en hygiënische reiniging. Na gebruik kan het voet- enbeenmassageapparaat dankzij het ideale formaat gemakkelijk worden opgeborgen.

 

Belangrijke opmerking:

Belast het apparaat nooit met uw volledige lichaamsgewicht,want dit kan het apparaat beschadigen. Voor gevoelige vloeren is het ookaanbevolen om een geschikte basis te gebruiken om mogelijke schade tevoorkomen.

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041016909
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten