Victorinox Grand Maître koksmes - 15cm - RVS/rozenhout - ergonomisch

4488394
124.40
Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 24 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Victorinox Grand Maître koksmes - 15cm - RVS/rozenhout - ergonomisch
124.40
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Victorinox Grand Maître lijn biedt een sterke combinatie van de bekende Zwitserse topkwaliteit van Victorinox en een mooi en klassiek design. Upgrade je keuken met het rozenhouten Grand Maître koksmes. Altijd moeiteloos snijden!

  • Het Victorinox Grand Maître koksmes is ideaal om als veelzijdig keukenmes alle snijtaken uit te voeren, van klein tot groot!
  • De Grand Maître serie van Victorinox is van absolute topkwaliteit. Enkel gesmeden messen die stevig in de hand liggen met het ergonomische heft.
  • Het lemmet (15cm) is samen met de krop en tang gesmeden uit één stuk hoogwaardig RVS. Hierdoor is het mes erg robuust en ligt het stevig in de hand.
  • Het heft is gemaakt van prachtig rozenhout en ergonomisch vormgegeven voor optimaal snijcomfort tijdens gebruik!
  • Het Victorinox Grand Maître mes wordt geleverd in een mooie bijpassende giftdoos. Ideaal om cadeau te doen. Mes afwassen met de hand.

Voor amateurkoks en professionele chefs: de Grand Maître lijn van Victorinox. Ieder mes uit deze lijn is van het heft en de krop tot en met het lemmet uit één stuk roestvrij staal gesmeden. Het resultaat is een ontzettend robuust mes dat naadloos overloopt in het luxe heft. Dit heft is ergonomisch ontworpen voor optimaal snijcomfort, zelfs over langere periodes. Alleen de beste kwaliteit schikt!

Het Victorinox Grand Maître koksmes is ideaal voor elke soort snijtaak. Het mes is door het grote lemmet met spitse punt er veelzijdig. Van het snijden van grote stukken vlees tot het fijn snipperen van een teentje knoflook. Het lemmet (15cm) heeft een vlijmscherpe gladde snede en is gesmeden uit hoogwaardig roestvrij staal. Het heft is gemaakt van prachtig rozenhout en zorgt met zijn ergonomische grip voor veel comfort tijdens het snijden. Het Grand Maître koksmes wordt geleverd in een bijpassende giftdoos dus kan je ook uitstekend cadeau doen. Afwassen met de hand.

Garantie

Op een product van Victorinox krijg je standaard levenslange garantie.

Het merk

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Productspecificaties

  • Merk: Victorinox
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 7611160126405
  • Afwerking: Mat
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 295x30x20 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 172.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten