Victorinox Swiss Classic Snijplankset - 2-delig - Zwart - RVS

3884875
39.10
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Victorinox Swiss Classic Snijplankset - 2-delig - Zwart - RVS
39.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dat koken nóg leuker wordt met een goed scherp mes tot je beschikking, weet elke keukenprins(es). Mocht er ook nog een fraaie snijplank onder liggen, dan is het feest helemaal compleet.

  • Een 2-delige set bestaande uit een zwart inklapbaar tomatenmes en een Epicurean snijplank (165x120x6mmm). Perfect voor zowel thuis als onderweg!
  • Het vlijmscherpe, gekartelde mes van roestvrij staal is een echte alleskunner en snijdt moeiteloos door fruit, groente, brood…noem maar op!
  • Het mesje wordt vergrendeld zodra het is uitgeklapt en kan worden ingeklapt doormiddel van de veileighidspal binnen in het heft. Safety First!
  • Het stijlvolle Epicurean snijplankje is gemaakt van duurzaam geproduceert, geperst houtvezel (FSC) en is bewerkt met natuurlijke hars
  • Het mesje en de snijplank zijn vaatwasserbestendig en verliezen hun kleur nauwelijks bij hoge temperaturen.

Deze 2-delige set, ontworpen door de vakkundigheid en ervaring van Victorinox, bestaat uit een zwart inklapbaar tomatenmes uit de Swiss Classic serie en een zwarte Epicurean snijplank van 165x120x6mmm.

Het inklapbare tomatenmes is een nieuwe innovatie van Victorinox die hun roots in zakmessen combineert met de vakkundigheid in de keuken. Het inklapbare mes heeft een vlijmscherp, gekarteld lemmet en een zwart kunststof heft (PP). Door de veiligheidspal opzij te schuiven ontgrendel je het mes en kun je het weer inklappen.

Het tomatenmes wordt vergezeld door een stijlvolle Victorinox snijplank gemaakt van duurzaam houtvezel, exclusief voor Victorinox geproduceerd door het bedrijf Epicurean. Epicurean snijplanken zijn natuurvriendelijk gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

Deze veelzijdige set combineert de gezelligehdi en het genot van koken & tafelen met de het avontuurlijke van reizen. Deze set kun je natuurlijk thuis gebruiken om op te snijden of te serveren, maar is zo comapct dat het ook ideaal is voor op reis met bijvoorbeeld de camper, caravan of gewoon een roadtrip!

Garantie

Op een product van Victorinox krijg je standaard levenslange garantie.

Het merk

Victorinox staat voor meer dan een eeuw traditie en ervaring. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach in het hart van Zwitserland. Enkele jaren later ontwierp hij “The Original Swiss Army Knife”, dat inmiddels wereldwijd symbool staat voor kwaliteit, functionaliteit en Zwitsers innovatief talent. Victorinox geeft levenslang garantie op alle materiaal- en constructiefouten. Betrouwbaarheid en perfectie tot in detail: een Victorinox is een echte compagnon voor het leven.

Productspecificaties

  • Merk: Victorinox
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 7613329102961
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 164x120x6 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 186.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten