Jamie Oliver Vijzels

0 producten

Geen product gevonden

We kunnen geen producten tonen die aan deze filters voldoen. Wijzig de filters of gebruik de filters in een andere categorie.

Veelgestelde vragen

Enkele van de beste vijzels zijn vervaardigd uit duurzaam graniet, zoals de Inno Cuisinno Vijzel, kenmerkend door zijn Ø18 x h 11 cm grootte, en de Boska Vijzel Herbs (Ø 17,5 cm) met stamper. De Imperial Kitchen Vijzel is ook een topkeuze, met een compact formaat van Ø 13 cm. Deze vijzels zijn ideaal voor het vermalen van kruiden en specerijen.

Met een vijzel kun je kruiden en specerijen fijn malen voor gebruik in gerechten zoals soepen, sauzen en marinades. Het is onmisbaar bij de bereiding van Aziatische recepten die veel kruiden vereisen. Ook kan het gebruikt worden voor het maken van pesto en het kneuzen van peperkorrels.

Een vijzel is een keukengereedschap bestaande uit een stevige beker en een stamper, ontworpen om ingrediënten zoals kruiden en specerijen fijn te vermalen en te mengen. Het materiaal varieert van steen en hout tot porselein en kristal, vaak met een gepolijste binnenkant voor optimaal gebruik.

Een vijzel behandelen doe je door deze voor het eerste gebruik in te wrijven met olie, zoals zonnebloem- of lijnzaadolie. Laat het absorberen en spoel het daarna af met warm water. Droog de vijzel grondig af. Herhaal dit proces regelmatig om de vijzel in optimale conditie te houden en de levensduur te verlengen.