Vileda Looper - Elektrische SprayMop met twee microvezelpads - Steeds klaar voor gebruik

4185942
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de Vileda LOOPER, onze nieuwste innovatie in huishoudelijke reiniging. Deze elektrische spraymop is ontworpen om schoonmaken moeiteloos en plezierig te maken. Met twee draaibare pads die soepel over uw vloer bewegen, zal uw reinigingservaring nooit meer hetzelfde zijn. Of u nu dagelijkse onderhoudstaken uitvoert of diepgaand schoonmaakt, de LOOPER staat voor u klaar.

Dankzij het ingebouwde hervulbare waterreservoir heeft u geen emmer meer nodig. Met slechts een simpele druk op de sprayknop wordt het water gelijkmatig over de draaipads verdeeld, waardoor elk vloertype grondig wordt gereinigd zonder gedoe. De microvezelpads zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk in de machine worden gewassen, wat betekent dat u ze keer op keer kunt gebruiken, waardoor u geld bespaart en tegelijkertijd milieuvriendelijk bent.

De Vileda LOOPER biedt nog meer voordelen, zoals zijn wendbaarheid om in hoeken en onder meubels te komen, een oplaadbare batterij met een indrukwekkende autonomie van maximaal 35 minuten, een afneembaar waterreservoir voor eenvoudig vullen en een drupvrij opbergplateau om uw vloer en kasten schoon te houden. Bovendien heeft deze spraymop bewezen effectief te zijn, met laboratoriumtests die aantonen dat hij E. Coli, staphylococcus aureus en het bovine coronavirus van tegelvloeren verwijdert. De Vileda LOOPER is de ultieme schoonmaakpartner voor uw huis.

Productspecificaties

  • Merk: Vileda
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4023103232075
  • Inhoud waterreservoir (liter): 0
  • Vermogen (Watt): 0.0
  • Afneembaar waterreservoir: Ja
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten