Viofo MT1 2CH Dual Wifi GPS 32gb motor dashcam

3998964
249.95
Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 49 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Viofo MT1 2CH Dual Wifi GPS 32gb motor dashcam
249.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Viofo MT1 2CH Dual dashcam is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de MT1 dashcam. De speciaal ontworpen Viofo app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken.

2x FullHD 1080p

De Viofo MT1 2CH Dual dashcam filmt met 2x FullHD 1080p aan de voorkant en aan de achterkant van de motor. Dankzij de 170° groothoeklens op beide camera’s, levert de Viofo MT1 een gedetailleerd en brede weergave van de situatie op de weg.

Loop recording

De MT1 2CH Dual dashcam is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de dashcam gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 1,2 3, 5 of 10 minuten. De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de dashcam één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

Afstandsbediening

De Viofo MT1 2CH Dual wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Deze remote control plaats je bijvoorbeeld op het stuur en wordt met een kabel verbonden aan de module. Met één druk op de knop kun je een opname beveiligd opslaan en een foto maken. Hiermee zorg je dat opmerkelijke situaties op de weg niet meer automatisch door de loop recording worden overschreven.

SONY IMX sensor

De Viofo MT1 2CH Dual dashcam is uitgerust met twee SONY EMX sensors in de voor- en achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus.

De laatste firmware voor Viofo is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Viofo
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: MT1 dashcam, dashcam houder, Continue voeding, Voor camera, Achter camera, Afstandsbediening, GPS module, Viofo 32gb SD kaart<br/>3M
  • EAN: 6972147070694
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten