Waszakken set Beigekleurig 6

3523959
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Op zoek naar de beste bescherming voor je kleding tijdens het wassen? Deze 6-delige waszakkenset beschermt je kleding tegen al het wasmachine geweld!

Wanneer kleding in een draaiende wasmachine zit, gebeurt er een hoop. Rondvliegende ritsen, BH-bandjes of andere haakjes. Maar ook pluizen en katoenvezels kunnen een bedreiging bieden voor je kleding. Met deze 6-delige-waszakkenset bescherm je kleding hiertegen! En ook nog eens met een hip beige uiterlijk!

Design
Deze 6-delige waszakkenset heeft een beige kleur, wat daardoor een hippe en luxe toon uitstralen. Door de gaatjes de zakken komt het water en het wasmiddel gewoon de zak in, maar blijven de grote boosdoeners buiten. De zakken zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door de rits die erop zit. En zelfs dit ritsvakje valt door het zakje te beschermen!

Materiaal: Polyester
Deze 6-delige waszakkenset is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor zijn de zakken voorzien van sterke kwaliteit en ben je verzekerd van een lange levensduur van de was. Er is ook voor polyester gekozen omdat de netvormige structuur van de zakken zo optimaal behouden blijft.

Gebruikswijze
Vooraf het allereerste gebruik van de set, is het handig om het eerst door een wasbeurt te halen. Door het productie- en inpakproces bevat het altijd kleine sporen van stof en kleur. Daarna is deze set te gebruiken! Rits de zakken op, doe in de zakken soortgelijke was (zijde bij zijde, katoen bij katoen, etc.). Daarna kan het de wasmachine in en zo is het beschermd tegen eventuele beschadigingen.

De 6-delige-waszakken set  kenmerkt zich door:
- Hip en stijlvol uiterlijk
- Gemaakt van sterk polyester
- Beschermt je kleding
- In verschillende formaten

Specificaties:
- Kleur: Beige
- Materiaal: Polyester
- Afmetingen (lxbxh): 6 verschillende maten
- Gewicht: 300 gram
- Aantal stuks in verpakking: 6

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720618164452
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten