Waterfles/drinkfles geïsoleerd - 500 ml - Lekvrij - 20 uur koud - Kambukka drinkflessen - Reno Parrots sportfles

3650146
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een trendy, gebruiksvriendelijke waterfles, dan is deze Reno drinkfles helemaal jouw ding. Draai het bovenste deel van het deksel open om te drinken en verwijder het onderste deel om de drinkfles schoon te maken of om muntblaadjes, citroenschijfjes of ijsblokjes toe te voegen.

  1. Anti-slip
  2. Makkelijk reinigen
  3. 20 uur koud en 8 uur warm
  4. Handige uitsparing aan de dop

Anti-slip
Niets vervelender dan tijdens een meeting je waterfles omstoten. Hiervoor hebben wij een oplossing! Terwijl jij drinkt van jouw drinkfles en die terug op je bureau zet, zorgen wij voor een anti-slip dankzij onze siliconen onderkant. O ja, dit zorgt ook voor de demping van het geluid bij het neerzetten van je thermosbeker, handig toch? 

Makkelijk reinigen
Je Reno drinkfles schoonmaken na een hectische dag? Geen zorgen, het deksel van onze waterfles kan gewoon in de vaatwasmachine. Daarnaast kan je onze waterfles eenvoudig uit elkaar halen om die grondig te reinigen. Handig toch?

20 uur koud en 8 uur warm
Neem je Reno Insulated drinkfles overal mee naartoe, want hij is 100% lekvrij en houdt je drankjes tot wel 20 uur lang koud en 8 uur lang warm. En dan hebben we het nog niet over z'n coole design gehad! 't Is duidelijk: op Reno kun je rekenen, óók dankzij de stevige antislipbodem en de handige greep.

Handige uitsparing
Wedden dat je je Reno waterfles binnenkort nooit meer wil loslaten? Gelukkig hoeft dat ook niet. Dankzij z'n handige uitsparing aan de dop kan je deze drinkfles makkelijk dragen tijdens het wandelen. Handig toch?

Specificaties

  • Merk: Kambukka
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 5407005141373
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 7,1x7,1x23,4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 270.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten