Waterflosser Opzetstukjes Vervanging geschikt voor H2OFloss, iSmile, BOME, PositiveLife HF-6

4093266
11.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BuySharp
5 Sterren
Waterflosser Opzetstukjes Vervanging geschikt voor H2OFloss, iSmile, BOME, PositiveLife HF-6
11.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Verbeterde Waterflosser Vervanging Set voor H2OFloss, iSmile, BOME en PositiveLife Modellen HF-2, HF-6, HF-9 en ISM-4201

De PositiveLife Waterflosser Vervanging Set is perfect afgestemd op modellen HF-2, HF-6, HF-9 en ISM-4201 van de toonaangevende merken H2OFloss, iSmile, BOME en PositiveLife. Deze set biedt uitstekende functionaliteit en is specifiek ontworpen voor deze genoemde modellen. Let op: deze set is niet geschikt voor andere modellen.

Wat Zit er in de Set?

Deze complete vervanging set bevat een scala aan opzetstukjes om aan al je mondverzorgingsbehoeften te voldoen:

  1. Klassieke Opzetstukken (x3): Met vier slanke kopjes die speciaal zijn ontworpen voor nauwkeurige reiniging tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Bacteriën en voedselresten worden in slechts enkele seconden weggespoeld, waardoor je gebit fris en gezond blijft.
  2. Tongreiniger Opzetstuk (x1): Verwaarloos de gezondheid van je tong niet! Het tongreiniger opzetstuk verwijdert bacteriën die een slechte adem kunnen veroorzaken en zorgt voor een optimale mondhygiëne.
  3. Ortodontisch Opzetstuk (x1): Voor degenen die een beugel dragen, is dit orthodontische opzetstuk een waardevolle aanvulling. Het maakt het gemakkelijk om grondig te reinigen, zelfs op lastig bereikbare plaatsen.
  4. Tandenborstel Opzetstuk (x1): Deze innovatieve toevoeging stelt je in staat om tegelijkertijd te flossen en je tanden te poetsen. De krachtige waterdruk zorgt voor een diepgaande reiniging die vaak niet mogelijk is met een reguliere tandenborstel.

Kenmerken en Specificaties

  • Alle opzetstukjes zijn voorzien van kleurringen en handig opgeborgen in een opbergbakje.
  • Vervang de opzetstukken elke 4 tot 6 maanden, afhankelijk van de frequentie van gebruik, voor optimale prestaties en hygiëne.
  • 360 graden draaibare mondstukken bieden toegang tot alle delen van de mond, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met beugels, kronen en bruggen.
  • Materiaal: Gemaakt van duurzaam ABS plastic.
  • Kleur: Doorzichtig met kleurrijke markeringen voor gemakkelijke identificatie.

Kies voor een Gezonde Mondhygiëne

Investeer in de PositiveLife Waterflosser Vervanging Set en geniet van een volledige mondverzorging die specifiek is ontworpen voor jouw HF-2, HF-6, HF-9 of ISM-4201 model. Houd je gebit schoon, gezond en stralend met deze hoogwaardige opzetstukjes die bijdragen aan je dagelijkse hygiëneregime. Bestel nu en ervaar het verschil!

Let op: Deze vervanging set is alleen geschikt voor H2OFloss, iSmile, BOME en PositiveLife modellen HF-2, HF-6, HF-9 en ISM-4201. Andere modellen worden niet ondersteund.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8719326989662
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 44.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten